ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Το Σχολείο Που Ονειρεύεται η Άθεη Κυβέρνηση… «Μάθημα» Σε Δημοτικό με Προφυλακτικά

Απίστευτο Περιστατικό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης… Τους μίλησαν και για τη δυνατότητα άμβλωσης!!!

Είναι απίστευτο τι συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία, και μάλιστα στα δημοτικά, που, από ότι φαίνεται, όλα επιτρέπονται στην προωθούμενη από τους κυβερνώντες «νέα εποχή». Κάτω από τη «μύτη» των γονιών γίνονται ακατονόμαστα πράγματα, με την άδεια των ιθυνόντων και των διευθυντών των σχολείων, οι οποίοι, αντιλαμβανόμενοι τη γενική χαλάρωση, κάνουν ότι θέλουν, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν νεόκοπες εγκυκλίους.

Πριν από λίγες (29 Οκτωβρίου) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, ειδική «επιστήμονας», έπειτα από σχετική άδεια και με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή, Δημήτρη Πανταζόπουλου (γνωστός στην Ηλιούπολη, αφού ήταν υποψήφιος Δήμαροχς με ανεξάρτητη κίνηση προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) έκανε στα παιδιά επίδειξη… προφυλακτικών!!! Η «επιστήμονας» έκανε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά της ΣΤ’ Δημοτικού, τα οποία την κοίταγαν αποσβολωμένα. Τους παρουσίασαν μέσω οθόνης προβολής τα προφυλακτικά, εξηγώντας τους ότι έχουν διάφορα χρώματα αλλά και διάφορες γεύσεις!

Στη συνέχεια μίλησαν στους εντεκάχρονους μαθητές για το ζήτημα της άμβλωσης και έως ποιον μήνα είναι νόμιμη η διακοπή της κύησης! Να σημειωθεί ότι η «επιστήμονας» ενημέρωσε τα παιδιά πως υπάρχει δυνατότητα να γίνει προγεννητικός έλεγχος και, αν το έμβρυο έχει κάποια αρρώστια, μπορεί να γίνει έκτρωση και μετά τον δεύτερο μήνα! Όταν επέστρεψαν τα παιδιά σπίτι τους, ενημέρωσαν συγχυσμένα τους γονείς τους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, ορισμένα έκλαιγαν.

Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, όπως υπήρξαν και ορισμένοι που επικρότησαν (!!!) την πρωτοβουλία και είπαν ότι έπρεπε να μοιραστούν τα προφυλακτικά στα παιδιά τους (για ποιον λόγο άραγε; τι να τα κάνουν;) Όπως κατήγγειλε μητέρα, το παιδί της ρώτησε την «επιστήμονα» γιατί τα προφυλακτικά έχουν γεύσεις και εκείνη αναφέρθηκε – με τρόπο – στον στοματικό έρωτα!
«ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»

ΠΗΓΗ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact