ΚΟΣΜΟΣ

H σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα ρίχνει ένα καροτσάκι με μωρό στη μέση του δρόμου

Ο 40χρονος Jorge Huerta και η 38χρονη Yohanna Pinones ξεκίνησαν έναν καυγά με έναν περιπτερά στη Χιλή, κατηγορώντας τον ότι τους είχε σκάσει τα λάστιχα του επαγγελματικού οχήματός τους.

Τα αίματα άναψαν στη στιγμή στην πόλη Αντοφαγάστα της Βόρειας Χιλής και ο περιπτεράς μαχαίρωσε τελικά το ζευγάρι, όχι βέβαια προτού η Pinones αρπάξει το καροτσάκι με το οχτώ μηνών μωρό του και το ρίξει στον δρόμο.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχασαν τις ζωές τους από τα βαριά τραύματα που έφεραν από το μαχαίρι του περιπτερά.

Αυτή είναι με δυο λόγια η τρομακτική ιστορία που καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αν και δεν ήταν παρά η κατάληξη μιας κόντρας που κρατούσε καιρό. Το ζευγάρι είχε τις διαφορές του με τον περιπτερά και τη σύζυγό του και αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να τις λύσουν.

Την ώρα λοιπόν που η 36χρονη σύζυγος του περιπτερά τον περιμένει με το μωρό τους να κατεβάσει τα ρολά και να φύγουν, εμφανίζεται το ζευγάρι με τη 18χρονη κόρη τους και έναν τέταρτο άνθρωπο με ξύλα στα χέρια.

H σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα ρίχνει ένα καροτσάκι με μωρό στη μέση του δρόμου - Εικόνα

Ο περιπτεράς εμφανίζεται με ένα μαχαίρι στο χέρι και τραυματίζει την Pinones στο στέρνο, πριν μαχαιρώσει θανάσιμα τον άντρα της στη σύντομη αυτή μάχη. Η Pinones αντέδρασε στο μαχαίρωμα του συζύγου της αρπάζοντας το καροτσάκι με το μωρό και εκσφενδονίζοντάς το στον δρόμο, με την κατατρομοκρατημένη μητέρα του να τρέχει καταπάνω της προσπαθώντας απέλπιδα να την εμποδίσει.

Η Pinones μαχαιρώνεται τότε και δεύτερη φορά και καταρρέει εκτός κάμερας, με το μωρό να βρίσκεται στο οδόστρωμα. Και η 18χρονη κόρη του ζεύγους τραυματίστηκε με μαχαιριά, δεν κινδυνεύει όμως η ζωή της.

Όσο για το μωράκι, δεν υπάρχουν νέα για την κατάστασή του, οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πάντως πως δεν χτύπησε σοβαρά. Τα κοινωνικά μέσα χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, με άλλους να συμπονούν το τραγικό ζεύγος και άλλους να μη δείχνουν ίχνος λύπης για μια γυναίκα που μπόρεσε να κάνει κάτι τόσο απαίσιο, όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Sergio Cornejo επιβεβαίωσε πως το αντρόγυνο ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Όσο για τον δράστη, που δεν κατονομάζει η αστυνομία φοβούμενη αντίποινα, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση και ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε, έγινε σε νόμιμη αυτοάμυνα…


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact