ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό Κράτος”…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Στη χώρα μας γνωριζόμαστε καλύτερα, όταν καταγράφονται οι αταλάντευτες – αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας στα εθνικά μας θέματα και οι υψηλού κύρους και γνώσεως πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, που ελαφρά την καρδία, καθ΄ όλα αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά και αντιλαϊκά, παραχώρησε στους Σκοπιανούς την Μακεδονία μας, ταξιδεύει ήδη στην Τουρκία για να συναντήσει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν! Ένα ταξίδι, μια συνάντηση που μας ανησυχεί ιδιαιτέρως!

Τι ακριβώς θα περιμένουμε να παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο διεθνιστής Αλέξης, στον Πατριώτη Ρ. Τ. Ερντογάν; Τη Θράκη, το Αιγαίο; Την Κρήτη; Την Ήπειρο;

Συγκυριαρχία, συνεκμετάλλευση, διχοτόμηση του Αιγαίου…
Ωστόσο τα γραπτά μένουν! Και αυτά θα επικαλεστώ σήμερα!

Έτσι, στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα στις 6 Νοεμβρίου 2016: «Γκριζάρουν το Αιγαίο ΗΠΑ και Γερμανία», έγραφα:

«Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας. Θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικοί θύλακες.

Τότε η Τουρκία θα εμφανιστεί ως προστάτης – νταβατζής όλων αυτών των θυλάκων, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση). Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική. Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία.

Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου. Στην Γ΄ φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά θα οδηγήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου μας που είναι και ο διακαής πόθος των Παγκοσμιοποιητών Αμερικανών και της ΝΤΠ…»!

Οι κυβερνήσεις μας επί μια εικοσαετία γνώριζαν τα περί συγκυριαρχίας του Αιγαίου…
Στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα στις 5 Νοεμβρίου 2017: «Διχοτόμησαν το Αιγαίο οι ΗΠΑ», έγραφα:

«Το ταξίδι του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, αλλά και ο ερχομός στην Ελλάδα του Τούρκου Σουλτάνου σηματοδοτεί – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου με την Τουρκία! Με την ίδρυση Ελληνο-Τουρκικής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχει και η Αμερικανική πλευρά, η οποία θα αναλάβει τις εξορύξεις με ανάλογα ποσοστά! Αυτή η συνεκμετάλλευση θα είναι διάρκειας 50 χρόνων! Στην περίπτωση αυτή θα κηρυχτεί ΑΟΖ στην οποία θα συμμετέχει η Τουρκία! Συν τω χρόνω θα περάσουν στην Ελληνο-Τουρκική συγκυριαρχία του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, σε ότι αφορά αρχικά τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!

Εδώ επαληθεύεται η προεκλογική δήλωση του Τσίπρα πως, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος! Άλλωστε, γι΄ αυτό γίνεται ο αθρόος εποικισμός από παράνομους μετανάστες αυτών των νησιών μας! Οι οποίοι είναι στρατευμένοι έποικοι του Ερντογάν για τη δημιουργία Τουρκο-μουσουλμανικού θύλακα (βλέπε Κύπρο με τη Συνθήκη της Ζυρίχης το 1959 και την κατάληξή της το 1974)!

Και εάν τα παραπάνω σας φαίνονται φαντασιόπληκτα, θα σας ενημερώσουμε πως, κάπου στο 2000 (έχουμε την ακριβή ημερομηνία) οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας είχαν συντάξει μετά από πολύχρονες επαφές και αναζητήσεις Άκρως Απόρρητο Δελτίο Πληροφοριών και στο οποίο αναφέρεται ότι: “…θα δημιουργηθεί σε βάθος χρόνων εταιρεία που θα αναλάβει τις εξορύξεις των κοιτασμάτων του Αιγαίου με ποσοστό 50-55% και το υπόλοιπο θα διαμοιράζεται μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, χωρίς να θιγεί αρχικά η υφαλοκρηπίδα των νήσων του Αιγαίου“!

Το έγγραφο αυτό το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας, αποτελείτο από 6 σημεία! Στο έκτο σημείο αναφέρεται επακριβώς: “Το όλο σχέδιο θα το αναφέρουν ως συμφέρουσα λύση για την Ελλάδα, ενώ μακροπρόθεσμα και σταδιακά προβλέπεται συγκυριαρχία με επιδιαιτητές τους Αμερικανούς, μέσω ΝΑΤΟ και τέλος διχοτόμηση του Αιγαίου, βάσει της γραμμής των ίσων αποστάσεων”!

Να σημειωθεί πως στο απόρρητο αυτό έγγραφο, αναφέρεται πως, στον Όμιλο εταιρειών που θα κάνουν τις εξορύξεις, τον πρώτο ρόλο θα έχει μεγάλη πετρελαϊκή αμερικανική εταιρεία (πολύ γνωστή) και ελληνικός πασίγνωστος επιχειρηματικός Όμιλος (μας δημιούργησε μεγάλη έκπληξη) με υψηλή διασύνδεση με τον Αμερικανικό παράγοντα!

Έτσι, διαπιστώνουμε πως οι Μυστικές Υπηρεσίες μας κάνουν άριστα τη δουλειά τους, αντίθετα από τους δοσίλογους και απάτριδες πολιτικούς μας! Αλλά και τους Αξιωματικούς του ελληνικού Στρατεύματος που έχουν λουφάξει στις σπηλιές τους, ενώ η Πατρίδα χάνεται»!

Διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό Κράτος”…
Ωστόσο σήμερα θα σας αποκαλύψω άλλο ένα “Απόρρητο Δελτίο Πληροφοριών” των Μυστικών μας Υπηρεσιών με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 1995 προς την τότε ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου:

«Από πηγή υψηλής αξιοπιστίας περιήλθαν σε γνώση της Υπηρεσίας μας οι ακόλουθες πληροφορίες! Σύμφωνα με τις πηγές της Υπηρεσίας μας λοιπόν, ισχυρά ανθελληνικά κέντρα στην Αμερική, κυρίως οικονομικά, προωθούν σε έντονο βαθμό σενάρια συρρικνώσεως του Ελλαδικού χώρου που μεταξύ των άλλων προβλέπουν:

  • Επιχειρησιακή συγκυριαρχία του Αιγαίου με την Τουρκία!
  • Συνεκμετάλλευση των πετρελαίων με την Τουρκία, με συμμετοχή των αμερικανικών εταιρειών… (σ.σ. έχουμε τα ονόματα)!
  • Παραίτηση εκ μέρους της Ελλάδος από το δικαίωμα της επεκτάσεως των χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια!
  • Αυτοδιοίκηση της Θράκης!
  • Διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό Κράτος”!

Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN με διασυνδέσεις και κύρος, συμμετείχε σε μίτινγκ επιχειρηματιών του διεθνούς οικονομικού τραστ, καθώς και πρώην πολιτικών εκ των οποίων οι περισσότεροι ήσαν υψηλόβαθμοι Μασόνοι, Μασονικών Στοών, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ενεστώτος έτους στη Ζυρίχη! Ο ανωτέρω εκμυστηρεύτηκε σε ευρωπαίο συνάδελφό του, ότι η Ελλάδα προβλέπεται να τριχοτομηθεί!

Τα ισχυρά ανθελληνικά οικονομικά τραστ, που μεθοδεύουν και προωθούν το διαμελισμό της χώρας μας ισχυρίζονται ότι ο ρόλος της Ελλάδος σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση έχει αποδυναμωθεί και όχι μόνο δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο στο μέλλον, αλλά είναι και επιζήμια στο χώρο της Ευρώπης!

Κατόπιν τούτου πρέπει να ενισχύσουν την Τουρκία και να προωθήσουν το ρόλο της ως περιφερειακή δύναμη στο γεωστρατηγικό χώρο της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων για την προστασία των συμφερόντων τους!

Ελεγχόμενα τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ και ο Στρατός…

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων έχουν θέσει υπό απόλυτο έλεγχο την ηγεσία όλων των πολιτικών κομμάτων, τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από τα ανωτέρω ανθελληνικά κέντρα  με σκοπό να αρθρογραφούν εναντίον των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, για να δίνονται ερείσματα σε αυτούς τους κύκλους να πολεμάνε την χώρα μας!

Ο Στρατός θεωρείται εξουδετερωμένος και ελεγχόμενος, η δε κοινή γνώμη έχει υποστεί εθνική αποτοξίνωση και δεν πρόκειται να αντιδράσει στα τεκταινόμενα!

Αντίθετοι με τα τεκταινόμενα σε βάρος της Ελλάδος είναι μια μερίδα του Αμερικανικού Πενταγώνου και της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου (D.I.A) συνεπικουρούμενοι από το ελληνικό λόμπι των ΗΠΑ, της Ευρώπης και ορισμένους άλλους κύκλους!

Όμως αυτό το κανάλι θεωρείται ανίσχυρο, δεδομένου ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν κάποιο χώρο στο εσωτερικό της Ελλάδος, αφού όλα είναι ελεγχόμενα από το ανθελληνικό κέντρο!

Η ανάκληση του Αμερικανού Πρέσβη από την Αθήνα, οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αντίθετος με το σενάριο του διαμελισμού της Ελλάδος, όχι από φιλελληνισμό, αλλά γιατί πιστεύει ότι τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο χώρο της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων εξυπηρετούνται καλύτερα με την Ελλάδα, ως έχει!

Δεύτερος λόγος της ανακλήσεώς του είναι ότι προσπάθησε να θέσει υπό έλεγχο το μηχανισμό της C.I.A στην Ελλάδα, που κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση!

Συγκεκριμένα ο πρέσβης είχε υποβάλλει και προτάσεις προς την πολιτική ηγεσία της χώρας σχετικά με τον τρόπο αποφυγής του διαμελισμού! Θα αντικατασταθεί με άνθρωπο που θα ανήκει στο ανθελληνικό κέντρο»!

ΥΣ.: Να θυμίσουμε πως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ήλθε το 1992 ο Τόμας Νάιλς και αντικαταστάθηκε από τον Νίκολας Μπερνς το 1997!

ΥΣ1: Στην αυριανή Ελεύθερη Ώρα, αποκαλύπτουμε το σκοπό της συνάντησης Τσίπρα – Ερντογάν…

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικο δώρο σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση – Ποιοι θα πάρουν το έξτρα πλεόνασμα

«Εάν το Νοέμβριο υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια να πετύχουμε…

Η στιγμή που πολεμικό αεροσκάφος περνά ξυστά ανάμεσα σε ουρανοξύστες

Αποσβολωμένοι έμειναν οι κάτοικοι της πόλης Brisbane στην…

Ο πιο καλοντυμένος και καλοπερασμένος κομμουνιστής της Ευρώπης!

Θαυμάστε τον με μια ματιά! Ποιος ξέρει καλύτερα…

Προφυλακίστηκε η «Ατζελίνα Τζολί» του Ιράν

H γνωστή στα site κοινωνικής δικτύωσης ως «Ατζελίνα…

«Έβαλα το χέρι της μπροστά μου…» Σοκάρει η απολογία του παιδόφιλου καθηγητή μουσικής

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η απολογία του 60χρονου καθηγητή…

Κ. Φίλης: Τι σημαίνει για την Ελλάδα μια τουρκική εισβολή στη Συρία

Ο Κώστας Φίλης, αναφέρθηκε και ανέλυσε, τις σημαντικές…

Τα υποψήφια στρατόπεδα που θα φιλοξενήσουν μετανάστες

«Υποψήφιο» για να δεχθεί μετανάστες εμφανίζεται και το…

Φαρμακερά πρόστιμα για τους παραβάτες καπνιστές

Για κάθε παράβαση της ρύθμισης προβλέπεται επιβολή προστίμου…
contact