ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στα βαθιά νερά του έρωτα η hot Ερ. Κούρκουλου

Είναι μαζί εδώ και δύο μήνες και απολαμβάνουν τον έρωτά τους, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Τόσο πάθος, που ανταλλάσσουν καυτά φιλιά ακόμη και στο Κολωνάκι, μία από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της πρωτεύουσας. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Μάριος Καπότσης εθεάθησαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκαναν τα ψώνια τους, χωριστά ο ένας από τον άλλον, αλλά στη συνέχεια συναντήθηκαν σε καφέ της Τσακάλωφ. Οσοι τους είδαν έκαναν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, αφού δεν χόρταιναν τις αγκαλιές και τα φιλιά.

Η 20χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου γνωρίστηκε με τον 23χρονο πολίστα του Ολυμπιακού (παίζει ως περιφερειακός) πριν από δύο μήνες και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Οι φίλοι της χαίρονται να τη βλέπουν ευτυχισμένη στο πλευρό του, πρώτος και καλύτερος μάλιστα ο κολλητός της Κώστας Μαρτάκης. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα λοιπόν οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν τις αγορές τους σε καταστήματα ρούχων της Τσακάλωφ και της Σκουφά, ενώ στη συνέχεια έδωσαν ραντεβού σε κοντινό καφέ. Εκεί δεν έλειψαν οι τρυφερότητες μεταξύ τους, αδιαφορώντας μάλιστα για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, αλλά και των άλλων θαμώνων του μαγαζιού.

Αν και στις αρχές καλοκαιριού η νεαρή σχεδιάστρια είχε εμφανιστεί στην παραλία με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Νίκο Παντίδο, όπως έδειξε η συνέχεια μάλλον δεν ήταν εκείνος που θα μπορούσε να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Εριέττας. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την πρώτη εμφάνισή τους εθεάθησαν στην ίδια πλαζ, σε ξεχωριστές όμως ξαπλώστρες, ενώ δεν είχαν μιλήσει καν. Κάπου εκεί, στη ζωή της εντυπωσιακής κληρονόμου μπήκε ο γοητευτικός πολίστας κι έκανε το καλοκαίρι της πιο «καυτό» κι ευχάριστο. Γιατί όχι λοιπόν, να συνεχίσει να της ομορφαίνει και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact