ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο Πακιστανός που κατακρεούργησε την 36χρονη στην Κυψέλη

Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές που δολοφόνησε 36χρονη γυναίκα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στον ανακριτή που δόθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου, φέρεται να παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε επειδή το θύμα του χρωστούσε 20.000 ευρώ. Αρνήθηκε επίσης ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα.

Όλα έγιναν στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών που είδαν τον άνδρα να κατακρεουργεί με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα. Ακόμα και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν ήταν συγκλονισμένοι, καθώς έφερε βαθιά χτυπήματα στην κοιλιά, στο πρόσωπό της, ενώ είχε σχεδόν ακρωτηριάσει το δεξί χέρι της 36χρονης.

Κυνικός ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μαζί με ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλέξουν άμεσα πληροφορίες και να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Μετά από περίπου δυο ώρες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην οδό Θήρας, στην Κυψέλη, σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 40χρονος, το θύμα δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος.

«Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα», δήλωσε ο 40χρονος κατηγορούμενος. Μόλις το ασθενοφόρο παρέλαβε την 36χρονη για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τις έρευνες. Λίγα λεπτά μετά, βρήκαν το μαχαίρι στη λάμα του οποίου υπήρχαν ίχνη από αίματα. Ο σύζυγος της 36χρονης φέρεται να γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε ραντεβού με τον 40χρονο και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί, εκείνος τους έδωσε τα στοιχεία του δράστη. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε σπασμένο το κινητό τηλέφωνο του θύματος και μια ακόμη συσκευή που ανήκε στον δράστη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact