ΑΠΟΨΕΙΣ

«Στην ανατολική Μεσόγειο παίζεται η προετοιμασία ενός πολύ μεγάλου πολέμου»

Κωνσταντακόπουλος: Περίεργο το φονικό του Ελληνα στην Αλβανία που είναι στον απόλυτο έλεγχο των ΗΠΑ

Για σενάρια εφιάλτη στα όρια ακόμη και πυρηνικού πλήγματος με στόχο το Ιράν , κάνει λόγο μιλώντας στον 98.4 ο γεωπολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος, επικεφαλής του site konstantakopoulos.gr και συγγραφέας του βιβλίου: «Η Κύπρος στο Στόχαστρο» Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, σημειώνοντας ότι ακόμη και το φονικό επεισόδιο στην Αλβανία με τον Ελληνα ομογενή, μετά την αντίδραση του Ράμα, είναι περίεργο ως προς την εξέλιξη του, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι η Αλβανία είναι στον απόλυτο έλεγχο των κατά τα άλλα συμμάχων μας ΗΠΑ.

Ελλάδα και Κύπρος δεν πρέπει να εμπλακούν σε πολεμικά και γεωπολιτικά παιχνίδια που ενδεχομένως μεγάλοι παίκτες ισχύος θα θελήσουν να μας σπρώξουν, ώστε να ελέγξουν την Τουρκία του Ερντογάν, ώστε να μην υπάρχει εμπόδιο στους ευρύτερους σχεδιασμούς τους στη περιοχή. Ασφαλώς και έναντι της Τουρκίας είπε, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αποτροπή ισχύος, αλλά αυτό είναι άλλο, από το να εμπλακούμε εμείς σε πολεμικές αναμετρήσεις για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στη περιοχή , προς όφελος μεγάλων πολυεθνικών.

«Δεν ξέρουμε κατά πόσο οι Αμερικανοί επιδιώκουν μια όξυνση των εθνικών συγκρούσεων στα Βαλκάνια, ενώ παράλληλα προωθείται η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ.

Τα Βαλκάνια είναι μια ζώνη ερειπίων στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα λόγω των δανειακών συμβάσεων και του πολέμου χρέους που μας γίνεται. Επομένως η όλη περιοχή υπό δυτική ηγεμονία και αμερικανική καθοδήγηση βυθίζεται όλο και περισσότερο στην προτεκτοροποίηση και εξαθλίωση.

Στην ανατολική Μεσόγειο παίζεται η προετοιμασία ενός πολύ μεγάλου πολέμου, ίσως και πυρηνικού στη Μ. Ανατολή, εναντίον εναντίον του Ιραν και των Ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία. Υπάρχουν διεθνείς δυνάμεις που δεν μπορούν να αποδεχθούν το γεγονός ότι το Ιραν έχει βγει κερδισμένο από τους πολέμους που έκανε και την παρουσία των ρώσικων στρατευμάτων στην χώρα…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντακόπουλος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact