ΕΛΛΑΔΑ

Στην ορκωμοσία Μώραλη ο Μήτρογλου


Η απόκτηση του διεθνούς επιθετικού αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τον Ολυμπιακό – Παρακολουθεί την τελετή από θεωρείο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο λιμάνι μετά από απουσία λίγων μηνών στην Αγγλία και τη Φούλαμ.

Ο διεθνής επιθετικός μάλιστα δεν παρέλειψε να δώσει το παρών στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Μήτρογλου κατέφτασε μόνος τουκαι ήταν εμφανώς χαρούμενος για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος. Παράλληλα δέχτηκε πολλές ευχές τόσο για την νέα του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό, όσο και στη Εθνική Ελλάδας. Ο Μήτρογλου παρακολουθεί την τελετή από θεωρείο του Δημοτικού Θεάτρου.

Το παρών στην εκδήλωση στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο δίνει φυσικά και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης. και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Μάλιστα οι δύο εμβληματικοί πρόεδροι των «ερυθρολεύκων»κάθισαν δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και παρακολούθησαν την ορκωμοσία. Εκτός από τον κ. Μαρινάκη, δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε και ο Πέτρος Κόκκαλης, αλλά και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Από την εκδήλωση που είχε έντονο «άρωμα» Ολυμπιακού δε θα μποροούσε να απουσιάζει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μίτσελ, ο οποίος σίγουρα θα αισθάνεται πιο άνετα μετά την επιστροφή του «μπόμπερ» Μήτρογλου.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact