ΕΛΛΑΔΑ

Στις πιτσιρίκες «γυάλισε» η τηλεόραση και την… έκλεψαν!


Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τις δυο μικρές που ήταν ηλικίας 12 και 11 χρόνων και, μόλις βεβαιώθηκαν ότι η τηλεόραση που κουβαλούσαν ήταν όντως η κλεμμένη, τις συνέλαβαν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ερευνούσαν για την κλοπή μιας τηλεόρασης που είχε κάνει «φτερά» έξω από το κατάστημα ενός 31χρονου στις Σέρρες, όταν είδαν να την μεταφέρουν δυο… κοριτσάκια πολύ μικρής ηλικίας!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τις δυο μικρές που ήταν ηλικίας 12 και 11 χρόνων και, μόλις βεβαιώθηκαν ότι η τηλεόραση που κουβαλούσαν ήταν όντως η κλεμμένη, τις συνέλαβαν!  Η τηλεόραση παρελήφθη από το νόμιμο ιδιοκτήτη της και η υπόθεση ανατέθηκε στην Ασφάλεια Σερρών που αναζητά τους γονείς των δυο ανήλικων κοριτσιών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία τους.

Μια άλλη «θηλυκή» κλοπή, αλλά από ενήλικη, έγινε στη Λαμία. Η 23χρονη δράστιδα δοκίμασε ένα τζιν παντελόνι σε ένα εμπορικό κατάστημα και της άρεσε, όμως η τιμή των 36 ευρώ της φάνηκε «τσουχτερή» και το έβαλε κρυφά στην τσάντα της! Τη στιγμή που έφευγε, την αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας και η νεαρή κοκέτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Άνδρες ήταν οι ιερόσυλοι που διέρρηξαν μια εκκλησία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου στις 24 Αυγούστου και άρπαξαν 300 ευρώ από το παγκάρι. Από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 38 χρόνων,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, αλλά γλίτωσαν τη σύλληψη ελλείψει αυτοφώρου.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact