ΚΟΣΜΟΣ

Στο δικαστήριο η καταγγελία ότι ο Τραμπ βίασε 13χρονη το 1994

Μία ακόμη σοβαρή υπόθεση επανέρχεται στη δημοσιότητα, για να καταφέρει επιπλέον πλήγματα στην εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ και την προεκλογική του καμπάνια.

Ομοσπονδιακή δικαστή διέταξε τη διενέργεια ακρόασης, για την αγωγή που έχει καταθέσει γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο μεγιστάνας τη βίασε όταν εκείνη ήταν 13 ετών, το 1994.

Στη μήνυση, σύμφωνα με την Independent, μία μάρτυρας- που αναφέρεται μόνο με το ψευδώνυμο Τίφανι Ντόε- καταγγέλλει ότι είδε τον κ. Τραμπ και τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Επστάιν- ο οποίος έχει καταδικαστεί γιατί εξέδιδε ανήλικες- να βιάζουν επανειλημμένα την ενάγουσα, η οποία επίσης δεν κατονομάζεται.

Ο Τραμπ έχει διαψεύσει επανειλημμένα αυτές τις κατηγορίες. «Οπως έχω ξαναπεί, οι ισχυρισμοί είναι κατηγορηματικά αναληθείς και προφανώς πρόκειται για ένα κόλπο δημοσιότητας, με στόχο να πληγεί η φήμη του πελάτη μου», δήλωσε ο δικηγόρος του μεγιστάνα, Αλαν Γκαρτέν, στο LawNewz.com, προειδοποιώντας ότι αν τελικά κληθούν σε δίκη, θα επιδιώξουν να επιβληθούν κυρώσεις για αυτή την «επιπόλαιη μήνυση».

Η δικαστής Ρόνι Ανταμς διέταξε να γίνει ακροαματική διαδικασία στις 16 Δεκεμβρίου, σε δικαστήριο στη Ν. Υόρκη και ζήτησε από τις δύο πλευρές να παρουσιάσουν πληροφορίες, προκειμένου να βοηθήσουν το δικαστήριο να προχωρήσει την υπόθεση σε συμβιβασμό ή σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι και η πρώην σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα, τον είχε κατηγορήσει για βιασμό, κατά τη διαδικασία του διαζυγίου τους, το 1991. Αργότερα όμως διευκρίνισε ότι δεν το εννοούσε κυριολεκτικά ή με την εγκληματική έννοια.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact