ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Τόνι Σφήνος!

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπήκε -με δόξα και τιμή!- ο Τόνι Σφήνος, γνωστός και ως «international playboy», όπως τον αποκαλούν συχνά οι fans του.

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Τόνι και της Ιωάννας στις ΣπέτσεςΠερίπου οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του κλιπ του για το τραγούδι του «Παντρεύομαι», όπου είχε ντυθεί γαμπρός για τις ανάγκες της τέχνης του, ο εκκεντρικός performer παντρεύτηκε και κανονικά. Το γαμήλιο μυστήριο του Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Σφήνου, και της 24χρονης αγαπημένης του Ιωάννας τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σ’ ένα γραφικό εκκλησάκι στις Σπέτσες.

Οι καλεσμένοι, στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, δεν ξεπερνούσαν τους 80, αφού επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μη δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός.Στιγμιότυπα από τον γάμο του Τόνι και της Ιωάννας στις Σπέτσες

«Ο Τόνι Σφήνος είναι η διασημότητα. Οχι ο Θανάσης Κιούσης» σχολιάζει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του δημοφιλούς performer, εξηγώντας τον λόγο που ο τελευταίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όταν δεν είναι «μεταμορφωμένος» σε Τόνι Σφήνο. Την ίδια τακτική, άλλωστε, ακολουθούν και πολλοί άλλοι διεθνείς performers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Κιούσης ξεκίνησε την καλλιτεχνική πορεία του με το συγκρότημα Salata Latina, όπου εμφανιζόταν με το κανονικό του πρόσωπο και έπειτα δημιούργησε την ανατρεπτική περσόνα του Τόνι Σφήνου, που αγαπήθηκε από το κοινό για το εκκεντρικό του στιλ και τις χαρακτηριστικές ατάκες του, εμπνευσμένες από τις δεκαετίες ’60 και ’70.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact