ΔΙΑΦΟΡΑ

Στoματiκό: 4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν το κάνει

Το έχουμε πει πολλές φορές: Τα προκαταρκτικά στο σeξ είναι βασικά και αναντικατάστατα, μιας και συνηθίζουν να είναι το αλατοπίπερο της σeξουαλικής εμπειρίας.

Έλα όμως που κάποιες φορές αναγκαστικά απουσιάζουν μιας και… κάποιοι τα απαρνούνται.

Για να γίνω πιο σαφής, σήμερα θα αναλύσουμε το θέμα του στoματικou σeξ και πιο συγκεκριμένα, τους λόγους για τους οποίους οι άντρες δεν το κάνουν!

Για ρίξε μια ματιά…

Η μυρωδιά

Η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται σφόδρα από την μυρωδιά και δεν το κρύβει. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόλπος, σε αντίθεση με το πeoς, θέλει πιο συχνή και σχολαστική φροντίδα μιας και είναι εσωτερικό… όργανο. Αυτό λοιπόν είναι και το μειονέκτημά του, μιας και ο μέσος άντρας βρίσκει εξαιρετικά σιχαμερή την επαφή της γλώσσας του με το σημείο αυτό. Οk.

Η… άγνοια

Ναι, υπάρχουν κάποιοι που απλώς δεν ξέρουν να το κάνουν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που νομίζουν ότι δεν ξέρουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εσύ τη χαρά δεν τη βλέπεις.

Η απουσία ευχαρίστησης

Το σeξ είναι ευχαρίστηση και αυτό είναι σίγουρα γνωστό. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι κάπως πιο εγωιστές, και θεωρούν ότι εφόσον κάτι δεν ευχαριστεί εκείνους, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Άποψη όχι και τόσο σωστή αν με ρωτάς, αλλά δυστυχώς ισχύει.

Ο φόβος της δέσμευσης

Είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι αν σου κάνουν στoματiκo, σημαίνει αυτομάτως ότι σε λατρεύουν και θέλουν να σε κάνουν γυναίκα τους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο αυτό και να εξηγήσουμε ότι αυτή είναι η πιο αστεία θεωρία που έχουμε ακούσει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μήπως μας δουλεύουν;

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Και αυτό δεν είναι…

Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου,που πριν από…

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό στρατό

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο υφυπουργός…

Εκτός ελέγχου ο απελπισμένος Ερντογάν – Τύπωσε 56 δισ. λίρες καταγγέλει η αντιπολίτευση

Τουρκία: Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει…

Καλά νέα: Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Η οικονομική ζημία που έχει προκαλέσει η πανδημία…
contact