ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στοχευμένες ελαφρύνσεις προανήγγειλε ο Παπαμιμίκος εκ μέρους του πρωθυπουργού


Ντεμπούτο στο πλευρό του για τους κ.κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Μαραβέλια 

Στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων εκ μέρους του πρωθυπουργού προανήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας ΠΑπαμιμίκος ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένουν να προετοιμάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαμιμίκος που συνοδεύεται από τους νέους γραμματείς πολιτικού σχεδιασμού και οργανωτικού της ΝΔ κκ. Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη ΜΑραβέλια απέφυγε να σχολιάσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις ενώ ανέφερε ότι η διαπραγμάτευση του ΠΑρισιού είναι η αφετηρία για την επόμενη ημέρα. Είπε ακόμη ο κ. Παπαμιμίκος:  “Όλοι θυμόμαστε που ήταν η χώρα πριν δύο χρόνια, παραμονές της Διεθνούς Έκθεσης. Κανείς δε θεωρούσε την Ελλάδα αξιόπιστη και η οικονομία κρέμονταν από μία κλωστή. Σήμερα, με τη δουλειά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, και πάνω από όλα με τις θυσίες που έχουμε κάνει όλοι τα πάντα έχουν αλλάξει. Πήραμε ξανά την τύχη στα χέρια μας.

Οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την ζωή του Έλληνα πολίτη. Η διαπραγμάτευση του Παρισιού λοιπόν, είναι η αφετηρία για την επόμενη μέρα. Ξεκινά μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Η πρόοδος που κάνουμε είναι εκείνη που θα καθορίζει την ατζέντα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μια χώρα που επιτέλους θα παράγει και θα λειτουργεί βασισμένη σ΄ ένα πρότυπο ορθολογικό και σύγχρονο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Αντώνης Σαμαράς έχει χαράξει ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη, που περιλαμβάνει στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. Κυρίως, όμως πρόκειται να οδηγήσει στην έξοδο από το μνημόνιο, και να προσφέρει το όραμα που έχουμε ανάγκη για τη νέα Ελλάδα”.

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ είπε : «Καλό θα είναι να αφήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει από τις διακοπές του στα σπίτια του και στις δουλειές του και μετά να συζητήσουμε για δημοσκοπήσεις».

Ο κ. Παπαμιμίκος είχε ξεχωριστές συναντήσεις με όλους τους βουλευτές της περιοχής, ενώ είδε αρκετά στελέχη της τοπικής οργάνωσης αλλά και αντιπροσωπία των οπαδών και της Κοινωνίας Μελών του ποδοσφαιρικού Άρη, από την οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος της πόλης.

Σήμερα συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης καθώς το Οργανωτικό της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα με αντικείμενο την προσεχή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, όπου ο κ.

Παπαμιμίκος ανέλυσε τους στόχους της επίσκεψης, το πολιτικό σκεπτικό αλλά και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέριες. Ντεμπούτο στο πλευρό του Γραμματέα της ΝΔ έκαναν οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Μαραβέλιας, οι οποίοι ανέλαβαν την Πέμπτη τις Γραμματείες Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οργανωτικού του κόμματος αντίστοιχα.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact