ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στοχευμένες ελαφρύνσεις προανήγγειλε ο Παπαμιμίκος εκ μέρους του πρωθυπουργού


Ντεμπούτο στο πλευρό του για τους κ.κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Μαραβέλια 

Στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων εκ μέρους του πρωθυπουργού προανήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας ΠΑπαμιμίκος ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένουν να προετοιμάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαμιμίκος που συνοδεύεται από τους νέους γραμματείς πολιτικού σχεδιασμού και οργανωτικού της ΝΔ κκ. Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη ΜΑραβέλια απέφυγε να σχολιάσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις ενώ ανέφερε ότι η διαπραγμάτευση του ΠΑρισιού είναι η αφετηρία για την επόμενη ημέρα. Είπε ακόμη ο κ. Παπαμιμίκος:  “Όλοι θυμόμαστε που ήταν η χώρα πριν δύο χρόνια, παραμονές της Διεθνούς Έκθεσης. Κανείς δε θεωρούσε την Ελλάδα αξιόπιστη και η οικονομία κρέμονταν από μία κλωστή. Σήμερα, με τη δουλειά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, και πάνω από όλα με τις θυσίες που έχουμε κάνει όλοι τα πάντα έχουν αλλάξει. Πήραμε ξανά την τύχη στα χέρια μας.

Οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την ζωή του Έλληνα πολίτη. Η διαπραγμάτευση του Παρισιού λοιπόν, είναι η αφετηρία για την επόμενη μέρα. Ξεκινά μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Η πρόοδος που κάνουμε είναι εκείνη που θα καθορίζει την ατζέντα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μια χώρα που επιτέλους θα παράγει και θα λειτουργεί βασισμένη σ΄ ένα πρότυπο ορθολογικό και σύγχρονο. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Αντώνης Σαμαράς έχει χαράξει ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη, που περιλαμβάνει στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. Κυρίως, όμως πρόκειται να οδηγήσει στην έξοδο από το μνημόνιο, και να προσφέρει το όραμα που έχουμε ανάγκη για τη νέα Ελλάδα”.

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ είπε : «Καλό θα είναι να αφήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει από τις διακοπές του στα σπίτια του και στις δουλειές του και μετά να συζητήσουμε για δημοσκοπήσεις».

Ο κ. Παπαμιμίκος είχε ξεχωριστές συναντήσεις με όλους τους βουλευτές της περιοχής, ενώ είδε αρκετά στελέχη της τοπικής οργάνωσης αλλά και αντιπροσωπία των οπαδών και της Κοινωνίας Μελών του ποδοσφαιρικού Άρη, από την οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος της πόλης.

Σήμερα συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης καθώς το Οργανωτικό της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα με αντικείμενο την προσεχή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, όπου ο κ.

Παπαμιμίκος ανέλυσε τους στόχους της επίσκεψης, το πολιτικό σκεπτικό αλλά και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέριες. Ντεμπούτο στο πλευρό του Γραμματέα της ΝΔ έκαναν οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Μαραβέλιας, οι οποίοι ανέλαβαν την Πέμπτη τις Γραμματείες Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οργανωτικού του κόμματος αντίστοιχα.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact