ΔΙΑΦΟΡΑ

Στρατηγική ευκαιρία της Ελλάδας για καίριο πλήγμα κατά του Τουρκικού στρατού

«Να το λάβει σοβαρά υπόψη της και να σχεδιάσει επιθετικές επιχειρήσεις αντιπερισπασμού, είτε για να τις εκτελέσει στην πράξη σε επικείμενο θερμό επεισόδιο για την δημιουργία συνθηκών εύκολης νίκης άνευ σημαντικών απωλειών, είτε για λόγους προπαγάνδας και διασποράς πανικού και φόβου στον αντίπαλο, να προωθήσει δυνάμεις όσο είναι καιρός σε αντίστοιχες περιοχές», δεν πρέπει να χαθεί τα σημαντικό αυτό Στρατηγικό Πλεονέκτημα.

Αν κάποιος έχοντας υποστεί την προπαγάνδα των Τούρκων αναφέρει πως οι Τούρκοι έχουν πολυπληθή στρατό και «όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν» και πως δεν ισχύουν αυτά, τονίζω σύμφωνα με πληροφορίες, πως ήδη λείπουν αυτήν την στιγμή από την Ανατολική Θράκη αξιόμαχοι σχηματισμοί και οι οποίοι δεν δύνανται να απεμπλακούν από το μέτωπο της Συρίας, όπου έχουν σημαντικές απώλειες σε προσωπικό αλλά κυρίως σε υλικό που δεν αντικαθίσταται στο τομέα της ποιότητας (αρματικό δυναμικό,κλπ)

Όσο για το Πολεμικό Ναυτικό όπως και η Πολεμική μας Αεροπορία θα δώσουν καίριο και ολοκληρωτικό χτύπημα και θα υποστηρίξουν κάθε επιχειρησιακό στρατηγικό μας σχέδιο, είναι δεδομένο και γνωστό σε φίλους και εχθρούς και κυρίως στους Τούρκους.

Οι άλλες Αρχές του Πολέμου είναι :

Επιλογή του σκοπού και εμμονή σε αυτόν

  • Επιθετική ενέργεια
  • Ελιγμός
  • Αιφνιδιασμός
  • Απλότητα
  • Ενότητα διοίκησης
  • Ασφάλεια

Θυμιανίδης Β. Νικόλαος

Ταξίαρχος (ΤΘ) ε.α

Ο Ταξίαρχος (ε.α.) κ. Θυμιανίδης έχει τεράστια εμπειρία περί του Τουρκικού Στρατού καθόσον έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, επιχειρήσεων και πληροφοριών, στο Έβρο, στα νησιά και την Κύπρο συνολικά πάνω από 20 έτη.

Υπήρξε καθηγητής Ψυχολογικών Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Στρατηγική και Ασφάλεια, Πανεπιστημίου του Plymouth, Ηνωμένο Βασίλειο. (MA degree in Applied Strategy and International Security (Plymouth University). Έχει συντάξει άρθρα για την ελληνική γλώσσα και φιλοσοφία και μελέτες για την Γεωστρατηγική Ελλαδικού και ευρύτερου χώρου Μέσης Ανατολής, Τουρκικής και Σκοπιανής προπαγάνδας, Μουσουλμάνους Θράκης και Πομάκους, Ασύμμετρες Απειλές – Προτάσεις για Ελλάδα – Αιγαίο και αριθμό άλλων…) ενώ έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια Συνέδρια (Ρωσικής Ομοσπονδίας …)

ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact