ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ζω για να τους βάλω όλους μέσα» [βίντεο]

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πέταξε το πρωί από Αλεξανδρούπολη με σκοπό να πάει στη Ρόδο μέσω Αθήνας προκειμένου να καταθέσει στον ανακριτή.

Στο Ελ. Βενιζέλος μίλησε στην κάμερα του Star και στην δημοσιογράγο Τασούλα Παπανικολάου και η μαρτυρία της προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο» ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Αγανακτισμένη, ξεσπά: «Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά, δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ, δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα. Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια». 

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου και θα δώσουν στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα δώσουν τα ονόματα  δυο τουλάχιστον νεαρών  που φέρονται  να απειλούσαν μέσω των social media την άτυχη φοιτήτρια. 

Τέλος, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας αποκάλυψε ότι δεν έχει τη δύναμη να πάει στην παραλία Φώκια. Δεν θέλει να δει το σημείο όπου οι δολοφόνοι πέταξαν την κόρη της στον γκρεμό.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact