ΚΟΣΜΟΣ

Σύμβουλος Ερντογάν: Αν γίνει θερμό επεισόδιο, η Ελλάδα θα καταστραφεί

«Βρώμικο παιχνίδι» στη Μεσόγειο καταγγέλλει ο Γιγίτ Μπουλούτ

Τυχόν θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Μεσόγειο θα καταλήξει σε στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα, υποστηρίζει ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου για οικονομικά θέματα Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος είπε ότι η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Ελλάδας.

Σε  άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα «Σταρ», το οποίο αναμεταδίδει ο «Φιλελεύθερος», ο Γιγίτ Μπουλούτ αναφέρει ότι Ελλάδα, Ελληνοκύπριοι και Ισραήλ επιδιώκουν ένα «βρώμικο παιχνίδι» στη Μεσόγειο, νομίζοντας ότι έχουν πίσω τους και τους «μεγάλους αδελφούς», και υποστηρίζει ότι η Ελλάδα γίνεται ξανά όργανο της ιμπεριαλιστικής τάξης.

«Η καρδιά θέλει η Ελλάδα με την Τουρκία να είναι “οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι γείτονες” στην περιοχή αλλά δεν γίνονται. Δεν γίνονται όχι εξαιτίας μας, αλλά εξαιτίας εκείνων», αναφέρει ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου.

Υποστηρίζει ότι η δύναμη της Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Ελλάδας. «Ελπίζω η Ελλάδα να μην μπει σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι, να μην γίνει εργαλείο, να μην αφήσει να την χρησιμοποιήσουν… Τυχόν φυσική παρενόχληση των τουρκικών πλοίων και ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία θα τελειώσει με μια στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα και θα προκαλέσει πολύ αρνητικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα. Ελπίζω να κερδίσει η λογική, να κερδίσει η φιλία, να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή», αναφέρει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact