ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor: Η “βόμβα” με την Ανθή φέρνει αλλαγές – Έφτασε Ελλάδα η Ελέτσι!

To Survivor φέτος… μας τα χάλασε. Μετά την ψηφοφορία φιάσκο που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη… δημοφιλέστερη παίκτρια, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, η παραγωγή φέρνει αλλαγές και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να βρει τον τρόπο να μην χάσει τους τηλεθεατές. Στην ουσία, ψάχνουν τον τρόπο να αλλάξουν τον τρόπο ψηφοφορίας στο παιχνίδι.

Να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο αν θέλει να ψηφίζει όχι μόνο τον πιο δημοφιλή, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει,

Εκεί ο κόσμος θα συσπειρωθεί ενάντια στην Ανθή Σαλαγκούδη και είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα. Θα πρέπει να μην χάσει κανένα από τα δύο ματς ασυλίας η κόκκινη ομάδα, Πράγμα πολύ δύσκολο…

Είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό πως τα πράγματα στο Survivor θα αλλάζουν συνεχώς για περίπου ένα 15νθήμερο, μέχρι να βρεθούν εκείνες οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων, αλλά και στις σχέσεις του τηλεοπτικού κοινού με το παιχνίδι, ώστε να μην προκύψει ποτέ ξανά αμφισβήτηση του αδιάβλητου της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πιο δημοφιλής παίκτης δεν θα καθορίζει τις εξελίξεις στο Survivor, πολύ απλά διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ακόμα και αν διατηρηθεί ως θεσμός, δεν θα συνδέεται με τη διαδικασία της αποχώρησης.

Survivor spoiler 24/1: Το ξέσπασμα της Σοφίας

H Σοφία Μαργαρίτη έχει ένα έντονο ξέσπασμα, μιλώντας για τα παιδιά της, απαντώντας στις κατηγορίες της Μπλε ομάδας ότι πήγε στο ριάλιτι για να τα προβάλλει με στόχο να γίνει αγαπητή. “Με δανεικά ήρθα από τα Τρίκαλα, να πάω Αθήνα για να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα χρυσαφικό που είχα, να πάρω ένα 50ρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή! Πώς ξύπνησαν σήμερα, αν κοιμηθήκανε, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουνε στην τηλεόραση και στεναχωριούνται, να κλαίνε για τη μάνα τους. Ήρθα εδώ να κάνω κάτι”, είπε η παίκτρια.

Δείτε το τρέιλερ

Δεν μπαίνει ξανά η Ελίζαμπεθ!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έφτασε στην Ελλάδα ταλαιπωρημένη και εμφανώς αδυνατισμένη εξαιτίας της πείνας που είχε να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι. Οι φήμες για την επανένταξή της στο ριάλιτι επιβίωση δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επέστρεψε οριστικά στη χώρα μας. Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν δημοσιογράφοι για να την υποδεχτούν και να εξασφαλίσουν μια δήλωση της δημοσιογράφου και επιχειρηματία που προκάλεσε αίσθηση με την συμμετοχή της και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της στο παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ αν και καταβεβλημένη, υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους χαμογελαστή αλλά αρκέστηκε σε απειροελάχιστες δηλώσεις. Συγκεκριμένα είπε ‘δεν περίμενα να φύγω το αγάπησα το survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού’. Στην ερώτηση που της έκαναν οι δημοσιογράφοι εάν θα ξαναγυρίσει το παιχνίδι απάντησε: ‘Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω’. Αλλά όλα δείχνουν πως αυτό δεν θα συμβεί…

Φωτο από gossiptv

Πηγή: alphafreepress.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact