ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Θα πάρουν οι Διάσημοι το αίμα τους πίσω ή θα συνεχίσουν την επέλασή τους οι Μαχητές;

Συγκλονιστικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπου Διάσημοι και Μαχητές ή αλλιώς κόκκινοι και μπλε, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με φόντο την ασυλία. Τι θα δούμε, λοιπόν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Μαχητές είναι αυτοί που και σήμερα, όπως και χτες, θα κυριαρχήσουν στο στίβο μάχης. H Μαριαλένα, ο Κώστας, η Σοφία, η Έλενα, ο Γιώργος, ο Τζέιμς και οι υπόλοιποι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στο νησί και που θα πανηγυρίσουν κερδίζοντας την ασυλία και πηγαίνοντας στο συμβούλιο ως θεατές. Από την μεριά τους οι Διάσημοι, θα αναγκαστούν για ακόμη μια φορά να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο προτεινόμενος παίκτης από την ομάδα τους για αποχώρηση.

Στο σημερινό επεισόδιο:

Οι Γιώργος Κοψιδάς και Πάνος Καλίδης υποψήφιοι προς αποχώρηση:

Στο χθεσινό συμβούλιο οι Διάσημοι (αφού ηττήθηκαν εύκολα με 10-2 από τους Μαχητές) ψήφισαν εντελώς διαφορετικά, καθώς, όπως είπαν στο σχόλιό τους στην κάμερα, πήγαν στην κάλπη με δύο διαφορετικά κριτήρια. Ο Πάνος Καλίδης και η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους για θέμα αγωνιστικότητας, ενώ αντίθετα, στην περίπτωση του Γιώργου Κοψιδά το κριτήριο δεν ήταν οι νίκες, αλλά η ανταγωνιστικότητα που φέρνει στην ομάδα, καθώς κάποιοι εξέφρασαν την άποψη ότι σκέφτεται και λειτουργεί ατομικά.

Ο Κοψιδάς είχε τέσσερις ψήφους έναντι τριών του Πάνου Καλίδη και δύο της Ανθής Σαλαγκούδη και η τελευταία ψήφος θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή πήγε τελικά στον Πάνο Καλίδη ο οποίος μαζί με τον ηθοποιό θα είναι οι δύο υποψήφιοι για να φύγουν από το ριάλιτι αυτή την εβδομάδα. Ο Καλίδης σχολιάζοντας την απόφαση της ομάδας του είπε πως αν και τον στενοχωρεί ότι ψηφίστηκε, αναγνωρίζει ότι το κριτήριο είναι αγωνιστικό. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοψιδάς απορούσε γιατί οι συμπαίκτες του τον βγάζουν υποψήφιο για να φύγει, θεωρώντας πως εκτός από τις νίκες, βοηθάει σε όλες τις δουλειές των Διάσημων.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στο επεισόδιο κυριάρχησε η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά το απρόοπτο που είχε με την υγεία της στο επεισόδιο της Κυριακής. Το μοντέλο είχε μείνει εκτός μάχης, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι μετά την επιδείνωση της κατάστασής της χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική. Ωστόσο, η Κάτια επέστρεψε και μάλιστα μίλησε σε συμπαίκτες και αντιπάλους αναφορικά με την κατάστασή της αλλά και την απόφασή της να μην αποχωρήσει από το Survivor.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact