ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ποιος φεύγει; Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το παιχνίδι που βλέπουμε ανατροπές. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση. Τα 45 λεπτά αποτελούν ένα μικρό χρονικό διάστημα για να πιαστεί ο παλμός.

Ειδικά όταν έχουμε τέσσερις προτεινόμενους είναι όλα ανοικτά για το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή τη φορά μάλιστα η ιδιαιτερότητα ήταν μεγάλη.

Με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που θα συνεχίσει να προκαλεί εντάσεις όλοι άλλοι παίκτες δεν είχαν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Όλοι οι παίκτες που ήταν στον τάκο, έχουν όλες κι όλες τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι.

Θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος;

Το μεγάλο ερώτημα ήταν αν τελικά οι εκκλήσεις των μπλε θα πιάσουν τόπο. Αν δηλαδή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις… όχι. Αυτοί οι παίκτες μένουν περισσότερο από όσα θα ήθελαν οι συμπαίκτες τους. Ο Κωνσταντίνος δεν έχει ισχυρό κοινό, αλλά έχει κοινό για να επιβιώσει σε μια ψηφοφορία τεσσάρων παικτών.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί το βράδυ της Τετάρτης. Αυτός ήταν το μεγάλο φαβορί για να μείνει πίσω στην ψηφοφορία. Με άλλα λόγια, το νεαρό μοντέλο χάνει το πάρτι της ένωσης την τελευταία στιγμή.

Η Στέλλα Ανδρεάδου το πήγε το φιλότιμο, το έκανε λίγο μελό και της βγήκε. Ο Νίκος Γιάννης είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact