ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor – Spoiler: Η ανακοίνωση του Λιανού που αναστάτωσε τους παίκτες

To Survivor επιστρέφει αύριο, Κυριακή 2 Μαρτίου, με νέο επεισόδιο και η κατάσταση μεταξύ των ομάδων είναι τεταμένη.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε οι παίκτες του ριάλιτι χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο ως μπουρλότο.

«Αλλάζουν τα πράγματα, περισσότεροι αγώνες, περισσότερη ατομική ευθύνη», ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώσει τον αγώνα ασυλίας.

Οι Μπλε μπορεί να έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο από εδώ και στο εξής οι ισορροπίες αλλάζουν και αυτό ίσως τους κοστίσει σε νίκες.

Survivor spoiler 3/3: Ο Τζέιμς βάζει φιτιλιές

Ο Τζέιμς Καφετζής βάζει τις φιτιλιές στους μπλε και μερικοί συμπαίκτες του αναφέρονται στο γεγονός με σκοπό να αποκαλύψουν την υπόγεια δράση του. Στο συμβούλιο του νησιού ο Σταμάτης παίρνει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη διάσπαση της ομάδας τους φωτογραφίζοντας μάλιστα τον Καφετζή ως υπαίτιο για την υπάρχουσα κατάσταση. Yπενθυμίζεται ότι ο ΣΚΑΪ σε συνεννόηση με την τουρκική παραγωγή αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στις ημέρες προβολής των επεισοδίων όχι προς το κακό… αλλά προς το καλό.

Συγκεκριμένα το Survivor θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Πέμπτη, δηλαδή θα είναι στις οθόνες μας μια ημέρα παραπάνω. Αυτό που αναμένεται να μάθουμε είναι ποιες μέρες θα γίνεται η αποχώρηση και πότε το έπαθλο φαγητού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ώρα προβολής δεν αλλάζει και μένει σταθερά στις 21:00.

Survivor spoiler 3/3 ασυλία: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα

Οι Μαχητές μετρούν μεγάλο σερί στις ασυλίες, έχοντας καταφέρει να διώξουν δύο σερί παίκτες της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα τον Νίκο Γκάνο και την Έλενα Αμανατίδου, ενώ αποχώρησε και η Όλγα Πηλιάκη με εντολή γιατρών. Τι ισχύει όμως για τη δεύτερη εβδομάδα; Θα συνεχίσουν οι Μαχητές το σερί ή οι Διάσημοι να βάλουν ένα τέλος και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες;

Survivor spoiler 3/3 ασυλία: Εκτιμήσεις

Το κλίμα στους Μαχητές, παρά τις σερί νίκες σε ασυλίες, έχει διαλυθεί με ευθύνη του Τζέιμς. Οι Μαχητές έχουν σκορπιστεί και δείχνει αυτό να μην ανατρέπεται. Έχουν φτιάξει δύο υποομάδες και πλέον όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Θα επηρεάσει αυτό το κλίμα και τις επιδόσεις των ομάδων;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι Διάσημοι εκμεταλλεύονται το κακό κλίμα στους Μαχητές και κερδίζουν. Είναι αρκετό αυτό όμως; Εκτός και αν οι 3 νέες προσθήκες στην ομάδα των Διασήμων καταφέρουν επιτέλους να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα.

Ποιος θα κερδίσει την ασυλία της Κυριακής λοιπόν; Ως φαβορί τα socialβλέπουν ξανά τους Μαχητές, ειδικά εφόσον επιστρέφει αγωνιστική ο Φάνης Μπολέτσης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact