ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Ο σοβαρός τραυματισμός και η μάχη για το έπαθλο

Γεμάτο ένταση και αγωνία αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Κυριακής 31/1 στο Survivor.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του Survivor, θα δούμε νέα πρόσωπα αλλά και έναν τραυματισμό. Όπως κάθε Κυριακή, θα δοθεί μάχη και για το αγώνισμα επάθλου.

Η Σοφία φεύγει με φορείο από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και η αγωνία φαίνεται στα πρόσωπα των συμπαικτών της. Κανείς δε γνωρίζει ακόμη το ποια είναι η κατάστασή της και αν αυτή θα της επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Όλα θα φανούν από το ποιο είναι το εύρος της ζημιάς, αν και προς το παρόν οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι δεν φαίνεται τέτοια, που να θεωρείται πως θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, η Έλενα Κρεμλίδου γνωστή ως Μαριπόζα φαίνεται να είναι απομονωμένη. Μιλά στην κάμερα και λέει πως στην παραλία τους έχουν αρχίσει να γίνονται ομαδούλες, με τα πλάνα να δείχνουν την Ελευθερία Ελευθερίου με την Βαλέρια Χοψoνίδου και τον Αλέξη Παππά.

Η Μαριλένα μάλιστα ακούγεται να λέει, αναφερόμενη στην Μαριπόζα, ότι αν και της έχει πει πολλές φορές να έρθει στην παρέα εκείνη δεν ακούει, «δεν είμαι η μαμά της να την πάρω από το χεράκι», λέει.

Survivor spoiler 31/1: Ο τραυματισμός και η μάχη για το έπαθλο – Το τρέιλερ

Θα τα καταφέρουν οι κόκκινοι;

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, μετά την αλλαγή των ομάδων, οι «Μπλε» κέρδισαν όλες τις μέρες αλλά με τεράστια δυσκολία. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τις 4 αναμετρήσεις κρίθηκαν στο 9-9. Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα; Δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται πως οι Διάσημοι, δηλαδή η κόκκινη ομάδα, θα έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια ή και παραπάνω νίκες. Και ξεκινάμε την Κυριακή με έπαθλο φαγητού που το έχουν τεράστια ανάγκη οι κόκκινοι.

Το σίγουρο είναι πως χωρίς την Ασημίνα θα έχουν δύο δεδομένες ήττες λιγότερες ενώ η απουσία της Σοφίας θα είναι πολύ αισθητή… τόσο αισθητή που μπορεί το έπαθλο να είναι πάλι μπλε… Μόλις το έχουμε σίγουρο το spoiler, θα σας ενημερώσουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα δούμε και δύο νέους να παίκτες να «εισβάλλουν» στις ομάδες. Ο ένας θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ λογικά θα δούμε και την Καρολίνα Καλύβα…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact