ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα και να αποφύγουν αρχικά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και εν συνεχεία το Συμβούλιο του νησιού, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Πάμε να δούμε όμως πως έχουν τα πράγματα σύμφωνα με τις διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα λοιπόν η ομάδα που πιθανότατα σήμερα παίρνει τη νίκη είναι οι Μαχητές. Άρα αμέσως μετά οι Διάσημοι οδηγούνται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Ο καλύτερός τους παίκτης για την εβδομάδα που πέρασε θα πάρει την πρώτη ατομική ασυλία, ενώ ο νικητής του αγωνίσματος την δεύτερη.

Εν συνεχεία οι “Kόκκινοι” θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του νησιού ώστε η ομάδα να ψηφίσει και να προκύψει ο πρώτος προτεινόμενος για αποχώρηση. Λίγο αργότερα οι δυο παίκτες με τις ατομικές ασυλίες θα δώσουν άλλα δυο άτομα για να ολοκληρωθεί η τριάδα και να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές (spoiler) οι τρεις παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελένη Χατζίδου και Γιάννης Δρυμωνάκος.

Οι συγκεκριμένη τριάδα πάντως είναι αναμενόμενη αν κάποιος έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες ψηφοφορίες του Survivor. Να τονίσουμε ότι οι διαρροές (spoiler) βασίζονται σε φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν προέρχονται από κάποια καλά πληροφορημένη πηγή, άρα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact