ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη 2η ασυλία

Πρώτος αγώνας ασυλίας χθες για τις δύο ομάδες στο Survivor.

Το μαύρο σύννεφο που κατασπάραξε τις προηγούμενες ημέρες τους Μπλε μετακινήθηκε στους Κόκκινους μαζί του και η γκρίνια της ήττας.

Απόψε πάλεψαν να ανακάμψουν πάση θυσία ώστε να πάρουν το μισό τοτέμ της ασυλίας και να μην βρεθούν αντιμέτωποι με αποχώρηση.

Οι Μαχητές όμως κατέφθασαν με ορμητικότητα και αυτοπεποίθηση και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα καθώς προηγήθηκαν στο σκορ.

Ο τραυματισμός της Βρισηίδας ήρθε και έδεσε στο ζόρι που τραβούσαν οι Κόκκινοι… Η Κάτια έσπευσε να τη βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου με την Ευρυδίκη να φωνάζει τους διασώστες.

Η μάχη συνεχίστηκε με νύχια και με δόντια με τους διάσημους να μειώνουν αλλά γρήγορα βρέθηκαν και πάλι σε μειονεκτική θέση.

Και στο τέλος έγινε το απίστευτο με τον Σπύρο Μαρτίκα να σφραγίζει τη νίκη της μπλε ομάδας με 10-7 έναντι των Κόκκινων.

Survivor: Αγανάκτησε ο Άρης Σοϊλέδης με την Μυριέλλα Κουρεντή – «Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα»

Έξαλλος έγινε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor της Κυριακής με αφορμή την επιμονή της Μυριέλλας Κουρεντή να αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα παρά την εμφανή έλλειψη δυνάμεων.

Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την ομάδα των Μαχητών, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπόρεσε να ακούει όσα ήθελε ξανά να πει η συμπαίκτρια του και ξεσπάθωσε. «Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με την Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, «έχεις δίκιο» και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα».

«Αχ δεν μπορώ» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Άρης Σοϊλέδης για να αποκριθεί δειλά η Μυριέλλα Κουρεντή πως «αυτό είναι πολύ άδικο».

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω» τόνισε στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής και παίκτης των Διασήμων στο Survibor.

Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκαν νοκ άουτ

Στον στίβο μάχης του Survivor, για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής η Μυριέλλα Κουρεντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σε έναν σκληρό αγώνα, όμως, οι δυο παίκτριες των Διασήμων δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη παρά τις δυνάμεις που κατέβαλαν. Αποτέλεσμα, δε, ήταν να βγουν αμφότερες νοκ άουτ αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος όπως τόνισε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Είμαστε και οι δυο αδύναμες» αναφώνησε η Μυριέλλα Κουρεντή στους συμπαίκτες της. «Εγώ ήμουν χθες με ορό και εσύ είσαι για δυο μέρες χάλια και αδύναμη».

«Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου» πρόσθεσε εξουθενωμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου με την συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο να σπεύδει να την πάρει στην αγκαλιά της. Αμέσως μετά αμφότερες οι παίκτριες των Διασήμων οδηγήθηκαν στους γιατρούς του Survivor για προληπτικούς, όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός. λόγους.

Survivor: Καταρρέει η Μυριέλλα Κουρεντή – «Δεν μπορώ άλλο, είμαι ράκος»

Μέρα με την μέρα εξουθενώνεται στο Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και το εξομολογήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, η γοητευτική ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων δήλωσε πως «εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος, βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες».

«Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει… Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor. «Δεν μπορώ άλλο! Ψυχολογικά δεν μπορώ! Είμαι ράκος, είμαι ράκος».

Survivor spoiler 21/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Οι Μαχητές πάνε φουλ για να κερδίσουν και την 2η ασυλία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact