ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία σήμερα;

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας; To Survivor παίρνει φωτιά και μόνο τυχαίο δεν είναι το 30% και η πρωτιά που χτύπησε την Κυριακή στους δείκτες της τηλεθέασης, αφού ο… έρωτας Μυριέλλας – Γιώργου, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του και προσέφερε στο ριάλιτι επιβίωσης και τον ΣΚΑΪ μια καθαρή νίκη και με διαφορά απέναντι στη Γη της Ελιάς.

Φυσικά, το Survivor -θα το λέμε κι ας κουράσουμε- ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, αφού έχει πάρα πολλά νέα πράγματα να φέρει στις οθόνες μας όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της πλοκής στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει καθαρή πρωτιά σε καθημερινή βάση και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι στον Αγιο Δομίνικο.

Είδαμε την Κυριακή τους Μαχητές, να φτάνουν και πάλι σε κατάκτηση νίκης σε αγώνισμα ασυλίας, την πέμπτη από την έναρξη του Survivor σε έξι συνολικά αγωνίσματα που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα.

Οι Διάσημοι έδειξαν ανήμποροι να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Μαχητών, ειδικά μέσα στη λάσπη και δικαιολογημένα -απόλυτα- γνώρισαν την ήττα, βγάζοντας στη συνέχεια και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια…

Σήμερα το Survivor έχει αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και οι Διάσημοι κατακερματισμένοι -κυριολεκτικά- και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, με όλα όσα έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα 24ωρα, θα κληθούν να δώσουν τη μάχη για να αποφύγουν μια ακόμα ήττα.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές θέλουν να δώσουν τη χαριστική βολή στην Κόκκινη ομάδα, αφού μια δεύτερη σερί επικράτησή τους, θα τους υποχρεώσει απόψε να αναδείξουν ακόμα δύο υποψηφίους και να πάμε σε ψηφοφορία με συνολικά 6 Διασήμους.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως ήδη έχουν «κλειδωθεί» ως υποψήφιοι από την προηγούμενη ψηφοφορία ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευριδίκη.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη νίκη στο σημερινό, δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ναι, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να ορθώσουν και πάλι ανάστημα και να πάρουν τη νίκη, στέλνοντας ηττημένους τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψηφίους.

Συνολικά, λοιπόν, πάμε σε ψηφοφορία με 7 υποψηφίους, 3 από την περασμένη εβδομάδα και 4 από τις δύο ασυλίες αυτής της εβδομάδας, 2 Διάσημους (Κωνσταντάρας ο πρώτος) και 2 Μαχητές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact