ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor spoiler: Ποιοι κερδίζουν τον αγώνα επάθλου – Ανατροπή με την αποχώρηση

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης εβδομάδας του Survivor 2024 βρίσκει τους Διάσημους με ένα σερί 3-0 στους αγώνες ασυλίας και τους Μαχητές με τέσσερις παίκτριες στον τάκο για την αποχώρηση.

Επεισόδιο με διπλό αγώνα για τους φαν του Survivor 2024 είναι αυτό της Τετάρτης 10/1. Αφού αρχικά θα συγκεντρωθούν για έναν αγώνα επάθλου. Οι μπλε και οι κόκκινοι θα αγωνιστούν σε υγρό στίβο για το ένα έπαθλο που τους είναι απολύτως απαραίτητο. Πρόκειται για έπαθλο φαγητού, αφού δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για να κονταροχτυπηθούν για τον πολύ χρήσιμο εξοπλισμό του ψαρέματος.

Όπως έχουμε δει να συμβαίνει στις προηγούμενες σεζόν, τα είδη ψαρέματος συμβαίνει από τη δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Αρχικά αποτελεί έπαθλο αγώνα για τη μια ομάδα, ενώ μετά από ακόμη δύο εβδομάδες παραχωρείται και στην άλλη ομάδα.

Ο αγώνας επάθλου δεν θα αποτελέσει έκπληξη ως προς την ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν και πάλι, δίνοντας πάσα στον Αλέξη Παππά να σχολιάσει τις προστριβές ανάμεσα στους Μαχητές.

Αυτή τη φορά θα πέσει σε όλα μέσα, αφού η Αδριάνα θα έχει έντονο καβγά με τη Χρύσα και μάλιστα θα γυρίσει και θα της πει «Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα», όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του επεισοδίου.

Ο αγώνας για την αποχώρηση ξεκινά αμέσως μετά, για την ακρίβεια έγινε την επόμενη ημέρα, αλλά οι τηλεθεατές παρακολουθούν στο ίδιο επεισόδιο τον αγώνα και τη μονομαχία για την αποχώρηση. Η Μαριλίνα έχει την καλύτερη θέση στον πίνακα των στατιστικών της ομάδας των Μαχητών σε σχέση τις συμπαίκτριές της που βρίσκονται στον τάκο. Ακολουθεί η Ανδριάνα και μετά με ισοβαθμία η Ιωάννα και η Δώρα.

Έτσι η Μαριλίνα έχει το πλεονέκτημα της αναμέτρησης καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος. Βέβαια την ώρα της μονομαχίας θα δείξουν και οι τέσσερις παίκτριες της ομάδας των Μαχητών πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει ανατροπή τουλάχιστον στις μέχρι τώρα αποδόσεις τους και η Μαριλίνα θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει, χωρίς όμως να αποτελεί επιβεβαιωμένο spoiler.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact