ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor: Θρίλερ με την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα

Μυστήριο υπήρξε τις τελευταίες ώρες γύρω από την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής, τέως παίκτης του «Survivor 2022» αναμένονταν στην Αθήνα την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Πότε έγινε γνωστή η αποχώρηση του Βαλάντη από το «Survivor 2022»; Κοντεύει να συμπληρωθεί εβδομάδα από την ήμερα που είδαμε στις οθόνες μας τους παίκτες των Διάσημων να πανηγυρίζουν την «αποβολή» του τραγουδιστή -αν υπολογίσουμε και τις ημέρες που μεσολαβούν από τα γυρίσματα ως την προβολή κάθε επεισοδίου, οι ημέρες που έχουν περάσει από την αποχώρησή του είναι αρκετές.

Όμως, ο Βαλάντης δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής στην Αθήνα. Μάταια τον περιμένουν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αποσπάσουν μια δήλωση ή -έστω- μια έκφρασή του, αφού, όπως έχει καθιερωθεί από πέρυσι, ο τραγουδιστής θα περιβάλλεται από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Και το πιο περίεργο όλων είναι ότι έγινε γνωστό πως ο Βαλάντης επρόκειτο να πατήσει το πόδι του στην Αθήνα τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, προερχόμενος από τον Άγιο Δομίνικο μέσω Μαδρίτης. Για ποιο λόγο λοιπόν δεν βρίσκεται εδώ;

Οι πιθανές εξηγήσεις είναι δύο. Είτε, όπως γράφτηκε, ο Βαλάντης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για λόγους υγείας -κάποιο πρόβλημα δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει-, είτε, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για την πορεία της κακοκαιρίας οδήγησαν την παραγωγή να αλλάξει τον προγραμματισμό της για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Λογικά πάντως, ο Βαλάντης θα επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών, πρώτον για να κάνει τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις που προβλέπει το συμβόλαιό του στον Σκάι και, δεύτερον, επειδή η παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κοστίζει 8.000 ευρώ την εβδομάδα, αν πιστέψουμε τον φίλο του τραγουδιστή Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact