ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor | Το viral πλάvο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που εκτόξευσε την τηλεθέαση

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι που στη βάση του έχει τον ανταγωνισμό, την σωματική κίνηση και τη φιλοσοφία πως η επιβίωση απαιτεί να πέσεις στο έδαφος, να κυλιστείς, να μοχθήσεις όσο δεν πάει για τη νίκη σε κάθε αγώνισμα. Αυτό πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα και μερικά ευχάριστα «ατυχήματα», τα οποία ο σκηνοθέτης δεν χάνει ευκαιρία να τα προβάλλει περισσότερο.

Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αγωνιζόταν με τη Θωμαΐδα σε ένα αγώνισμα που σε ένα σημείο του σχετικά στην αρχή απαιτούσε να κάψουν κάτω από έναν στύλο και να περάσουν με σύρσιμο.

Η Ευρυδίκη έσκαβε όρθια, αλλά δεν έβγαζε μπόλικη άμμο κι έτσι αποφάσισε να πέσει για να μπορέσει να κάνει καλύτερη δουλειά. Από την προσπάθεια, το μπικίνι της μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν περισσότερο οι πληθωρικές της καμπύλες και τα πλάνα να αποδειχθούν… αποκάλυψη.

Η κάμερα της αφιέρωσε μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι που κατάφερε να περάσει το εμπόδιο, να φτάσει στον στόχο κι ενώ η Θωμαΐς είχε από ώρα ρίξει και πετύχει 3 βολές, να κάνει ένα 3/4 και να χάσει στο νήμα…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact