ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο υπό τον Πανούση

Η τελευταία μεγάλη σύσκεψη υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, με την συμμετοχή επίσης του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και εκπρόσωπους όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου.

Με ειδικότερο αντικείμενο την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, κατά την ευρεία σύσκεψη ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο στο σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο, δηλώνοντας ότι βασική προτεραιότητα είναι η πρόληψη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος επεσήμανε ότι πέρα από την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος, έχουν γίνει ενέργειες για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, με εξειδικευμένα τηλεοπτικά spot και φυλλάδια.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου ανέλυσε στους Φορείς τον σχεδιασμό του Σώματος για την φετινή αντιπυρική περίοδο εστιάζοντας στη σημασία που αποδίδεται στον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των Φορέων.

Τέλος, από τους εκπρόσωπους των εμπλεκόμενων Φορέων, αναλύθηκε ο επιμέρους σχεδιασμός καθώς και οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη βελτιστοποίηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών τους.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact