ΚΟΣΜΟΣ

«Σβήνει» η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Κατατέθηκε αγωγή κατά του συντρόφου της

Σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο μεταφέρθηκε η κόρη της τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, ανακοίνωσε χθες η οικογένειά της.

Η οικογένεια μάλιστα κατέθεσε αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Νικ Γκόρντον κατηγορείται ότι προκάλεσε απειλητικά για τη ζωή της τραύματα και ότι αφαίρεσε ποσά από τον τραπεζικό της λογαριασμό όσο εκείνη βρισκόταν σε κώμα. Στην αγωγή που κατατέθηκε η οικογένειά της υποστηρίζει ότι στις 31 Ιανουαρίου η Μπόμπι Κριστίνα καυγάδησε με τον Γκόρντον κι αργότερα βρέθηκε «αναίσθητη και πεσμένη μπρούμυτα μέσα στη μπανιέρα, με το στόμα πρησμένο και με σπασμένο ένα δόντι». Αναφέρεται επίσης ότι χτυπούσε την Μπόμπι Κριστίνα κι επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της μεγάλης κληρονομιάς της.

«Ακόμη και μετά την μεταφορά της Μπράουν στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν σε κώμα, ο Γκόρντον απέκτησε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της και αφαίρεσε 11.000 δολάρια», αναφέρεται στην αγωγή. Τον Φεβρουάριο,η οικογένεια απαγόρευσε στον Γκόρντον να επισκέπτεται την Κριστίνα.

Η 22χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου έχοντας βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα των ΗΠΑ. Μπήκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάστασή της αλλά φέρεται ότι έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία κι ότι μετά το περιστατικό υποστηρίζεται μηχανικά.

«Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. Βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της Μπόμπι Κριστίνα, εκ μέρους της οικογενείας.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact