ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικές εικόνες: Αστυνομικός παρηγορεί το άλογό του, που… ξεψυχάει

Ενα άλογο τραυματισμένο, πεσμένο στην άκρη του δρόμου. Ο αναβάτης ξαπλωμένος κάτω, δίπλα του το παρηγορεί. Η συγκλονιστική ιστορία της φωτογραφίας από το Χιούστον που έγινε viral.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται το άλογο της αστυνομίας Σαρλότ, μαζί με την αστυνομικό Χέροϊν, την αναβάτη του, η οποία έχει ξαπλώσει στο δρόμο, έχει αγκαλιάσει το άλογο και το παρηγορεί στις τελευταίες του στιγμές.

Τη φωτογραφία πρωτοπόσταρε στο Ιντερνετ και συγκεκριμένα στο Facebook μια τοπική ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων. «Θαυμάζουμε την καρδιά και τη δύναμη αυτή της αξιωματικού, γιατί όπως γνωρίζετε, όταν χάνεις ένα ζώο, το να είσαι μαζί του μέχρι να αφήσει την τελευταία του ανάσα είναι κάτι το σπαρακτικό και το σκληρό. Την ευχαριστούμε που αγαπούσε τη Σαρλότ μέχρι το τέλος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στο Today.com είπε ότι το ατύχημα συνέβη την περασμένη Πέμπτη το πρωί όταν το «το άλογο τρόμαξε με κάτι, γύρισε προς τα πίσω και τράκαρε με ένα φορτηγό που μετέφερε τσιμέντο.

Ωρες μετά το δυστύχημα, η αστυνομία του Χιούστον πόσταρε ένα αφιέρωμα στη Σαρλότ, στο οποίο περιγράφεται ως ένα άλογο 6 ετών το οποίο είχε ενταχθεί στο αστυνομικό σώμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η αστυνομία του Χιούστον ποστάροντας τέσσερις φωτογραφίες της Σάρλοτ στο Facebook, έγραψε:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το θάνατο της Σαρλότ, ενός αλόγου της αστυνομίας, η οποία πέθανε πάνω στο καθήκον σήμερα το πρωί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, αλλά δεν θεωρείται ότι φταίει ο οδηγός του οχήματος με το οποίο τράκαρε η Σαρλότ. Ο αναβάτης της, αξιωματικός Χέροϊν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι καλά.

Η Σαρλότ εντάχθηκε στην αστυνομία του Χιούστον πριν τέσσερα χρόνια. Εκανε περιπολίες στο κέντρο του Χιούστον, είχε περάσει όλα τα προγράμματα αξιολόγησης με άριστα.

Θα μας λείψει»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact