ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτόνος Αλεξανδρούπολη:”Τη χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και για το φαγητό”

Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ”, ανέφερε στην απολογία του ο 31χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Τζεβριέ

“Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό”, ανέφερε στην απολογία του ο 31χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη. Ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τον ίδιο, γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος και γύρω στη 1 το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου και ενώ κοιμόταν, η σύζυγος του πήγε από πάνω του άρχισε να του φωνάζει και του πέταξε το παντελόνι στο πρόσωπο.

Τότε άρχισε να τη χτυπάει και σταμάτησε όταν η 29χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια η Τζεβριέ βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πρόσεξε ότι έτρεχε αίμα από το φρύδι της. Όταν τη ρώτησε από που το έπαθε αυτό, τότε, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Τότε η 29χρονη κάθισε σε μια καρέκλα και αμέσως άρχισε να κάνει εμετό.
Η ιατροδικαστική εξέταση

Στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η 29χρονη κι ενώ είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις εξετάστηκε από ιατροδικαστή. “Ο γιατρός μου είπε ότι έσπασε το πλευρό της και ότι μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι της. Αυτό δεν προκλήθηκε από τη πτώση στην σκάλα αλλά από τα χτυπήματα. Ήταν μπροστά κι οι γονείς της όταν μας τα είπε αυτά ο γιατρός”, φέρεται να είπε στην απολογία του ο 31χρονος. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία.

Από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Η άτυχη γυναίκα που νοσούσε και από κοροναϊό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος – ηπατεκτομή (περίπου ¾) και χοληκυστεκτομής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact