ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα κορίτσια της showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μικρά τους μαγιουδάκια!

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την παρουσία τους!

Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές…! Η έκπληξη της Ελένη Ράντου, η μαμα Ζώζα Μεταξά και η κορη Κόνι Μεταξά, Μάρα Δαρμουσλή, Σοφία Παθέκα, Βιργινία Δικαιούλια, Ιωάννα Τούνη, Ρεγγίνα Γκαϊνά

Η Ελένη Ράντου είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Facebook. Η αγαπημένη ηθοποιός διαθέτει μια σελίδα και μέσα από αυτή μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ακόμα, δεν διστάσει να σχολιάσει δημόσια ότι βλέπει και της κάνει εντύπωση, ενώ προσπαθεί να απαντά σε όσα περισσότερα μηνύματα μπορεί, προκειμένου να έχει άμεση επαφή με τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Πρόσφατα, η επιτυχημένη πρωταγωνίστρια έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της με μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελένη Ράντου ποζάρει φορώντας ένα λευκό μπικίνι, ξαπλωμένη πάνω σε μια φουσκωτή μπάλα για aerobic, ενδεχομένως κάνοντας κάποια άσκηση στο γκαζόν.

«Μετά από μια δύσκολη εκλογική περίοδο», σχολίασε χιουμοριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στο διαδίκτυο. Ο λόγος; Με αέρα μοντέλο -όπως πολύ καλά ξέρει- πόζαρε φορώντας ένα μικροσκοπικό πολύχρωμο μπικίνι, με το καλογυμνασμένο κορμί της να… κόβεις ανάσες.

«Το «ευχαριστώ» είναι πρόστυχη πληρωμή. Όταν δυο άνθρωποι ζούνε ο ένας με την ανάσα του άλλου, δεν χωράει πληρωμή. Ν.Κ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το «καυτό» αυτό στιγμιότυπο, το οποίο έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και κορμί που ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, η Κόνι Μεταξά έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επισκέφτηκε την Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» απαθανάτισε τη διάσημη καλλονή την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές της με φίλους σε κοσμική παραλία του νησιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Κόνι Μεταξά τράβηξε τα βλέμματα των λουόμενων με τις αναλογίες της!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…

Μπορεί η Ζώζα Μεταξά να μην κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο, οπότε βρίσκει χρόνο, θα πεταχτεί μέχρι την πιο κοντινή παραλία και θα ρίξει μερικές βουτιές.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, καθώς συμμετέχει στην παράσταση “Ζητείται σεφ της κωμωδίας”.

Σήμερα, λοιπόν, η Ζώζα Μεταξά ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της και το πλούσιο μπούστο της.

Από τα κατεξοχήν «κορμιά» της ελληνικής showbiz, αφού γυμνάζει και γυμνάζεται παράλληλα εδώ και πολλά χρόνια, η Σοφία Παθέκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, παρ’ ότι έχει γίνει δύο φορές μαμά. Την ίδια φιλοσοφία φαίνεται πώς έχει εμφυσήσει και στα παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον κορυφαίο θωρακοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου, με τα οποία ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε, συγκεκριμένα, μαζί με τον γιο της, τον 14χρονο Θάνο Παπασταύρου, που έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία, ωστόσο, παραμένει πειθαρχημένος χαρακτήρας, όπως επιβεβαιώνει και η μαμά του. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, ασχολείται όλο και περισσότερο με το μπάσκετ, ενώ χαρακτηριστικό είναι πώς περνάει πια στο ύψος την πανύψηλη Σοφία Παθέκα.

Την γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από την παραλία του Άγιου Δομίνικου. Φέτος, την «τσακώσαμε» στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο. Η Βιργινία Δικαιούλια ήταν από τις πλέον «αθόρυβες» παρουσίες του περσινού Survivor, παρ’ ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό, τερματίζοντας τέταρτη, πίσω από την Μελίνα Μεταξά.

Έναν χρόνο αργότερα, η 24χρονη πρώην «Μαχήτρια» εντυπωσίασε με το κορμί που διατηρεί, το οποίο είναι αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησής της με το βόλεϊ, παίζοντας στην ομάδα του Μαρκόπουλου. Μάλιστα, διατηρεί άψογες σχέσεις σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, όπως την Όλγα Φαρμάκη, τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τον Στέλιο Κρητικό, τον Πάνο Θεοδώρουκαι τον περσινό νικητή Ηλία Γκότση.

Η Βιργινία με το «καυτό» μπικίνι που επέλεξε να φορέσει κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα και να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη. Χωρίς ρετούς και φίλτρα, το κορμί της είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία που κυκλοφόρησαν τελευταία στο νησί των ανέμων

H Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρισκόταν πρόσφατα για διακοπές στον αγαπημένο της προορισμό, τη Μύκονο.

Ωστόσο, πλέον έχει γυρίσει Θεσσαλονίκη και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει μία ανάρτηση, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Θεσσαλονίκη είμαι παιδιά. Απλά σκαλίζω το φωτογραφικό αρχείο του προηγούμενου μήνα, γιατί ξέμεινα…».

Χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο περνάει αυτές τις ημέρες, η Ρεγγίνα Γκαϊνά.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του Power of Love.

Η πρώην παίκτρια απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί πιστά στα social media.

Σήμερα, η Ρεγγίνα Γκαϊνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σeξυ φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, πόζαρε φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό και έχοντας φόντο το απέραντο γαλάζιο

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact