ΕΛΛΑΔΑ

Τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που σόκαραν το πανελλήνιο!

Η υπόθεση Σεργιανόπουλου

Στις 4 Ιουνίου του 2008, ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, σε ηλικία των 56 ετών, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του με 21 μαχαιριές. Σύντομα οι έρευνες στρέφονται στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται ότι είχε μια σκοτεινή πλευρά που κρατούσε καλά κρυμμένη από το ευρύ κοινό. Κατηγορούμενος για τη δολοφονία είναι 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος κατάφερε και έμεινε στη σκιά για σχεδόν δύο μήνες, μέχρι που επέστρεψε στα στέκια του, στην πλατεία Βικτωρίας. Στην απολογία του ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός τον απείλησε πρώτος και ότι μετά από διαπληκτισμό τον σκότωσε. Στη συνέχεια αναστάτωσε το σπίτι, ώστε να το εμφανίσει σαν ληστεία και να μπερδέψει τις έρευνες. Σε δεύτερο βαθμό, οι δικαστές απέρριψαν όλα τα ελαφρυντικά και επέβαλαν στο δράστη την ποινή των ισοβίων.

Ο «δράκος» που έκαψε τη Ζωή

Στις 27 Δεκεμβρίου 2012 το πτώμα της 33χρονης Ζωής Δαλακλίδου βρίσκεται απανθρακωμένο. Ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου αφού βίασε την άτυχη κοπέλα, την οποία φαίνεται ότι είχε στοχεύσει, στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή για να σβήσει τα ίχνη του. Ο αδίστακτος δολοφόνος ομολόγησε ότι άκουγε τις κραυγές της καθώς καιγόταν κι ούτε που γύρισε να κοιτάξει τι άφηνε πίσω του. Όπως έγινε γνωστό, ο «δράκος» της Ξάνθης είχε επιτεθεί και σε άλλη κοπέλα, επιχειρώντας να τη βιάσει. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία και 25 χρόνια κάθειρξης για βιασμό και εμπρησμό.

Το στυγερό έγκλημα της Σαντορίνης

Τον Αύγουστο του 2008, η Σαντορίνη «παγώνει» από τη δολοφονία μιας 25χρονης, την οποία αποκεφάλισε ο σύζυγός της και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού! Ο δράστης μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη γυναίκα του στο σπίτι τους, τη μαχαιρώνει επτά φορές, με πέντε διαφορετικά μαχαίρια και ενώ ακόμη ήταν εν ζωή, την αποκεφαλίζει, αφού πρώτα κόβει το κεφάλι του σκύλου που είχαν ως κατοικίδιο!Ο ίδιος, παρά τις ενέργειες και τις ερωτήσεις των γειτόνων να πληροφορηθούν τι γινόταν, καθώς άκουγαν την άτυχη κοπέλα που ζητούσε βοήθεια, τους είπε ότι δεν συνέβη τίποτε, κράτησε το κεφάλι του θύματος από τα μαλλιά πήρε το ένα μαχαίρι και περπάτησε αρκετά μέτρα έξω από το σπίτι κατευθυνόμενος προς τα Φηρά.

Σε απόσταση 800 μέτρων εντοπίσθηκε από δύο περιπολικά, αφού οι περίοικοι είχαν τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ωστόσο ο ίδιος, κατάφερε προσποιούμενος πως παραδίδεται αρχικά, να ξεφύγει, παίρνοντας ξανά το κεφάλι του θύματος και το μαχαίρι και επιβιβαζόμενος σε ένα από τα τζιπ των αστυνομικών. Στη συνέχεια, επιχειρώντας να απομακρυνθεί από το σημείο ανέπτυξε ταχύτητα και προκάλεσε ατύχημα κάνοντας ελιγμό, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ένα δίκυκλο που ερχόταν με αντίθετη κατεύθυνση στην επαρχιακή οδό Φηρών – Πύργου. Από το ατύχημα, η μία κοπέλα εκτοξεύθηκε περίπου 15 μέτρα μακριά ενώ η οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα. Στο σημείο εκείνο υπήρξαν νέες προσπάθειες σύλληψης του δράστη από τους αστυνομικούς, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποιώντας όπλο και πυροβολώντας τον και στα πόδια κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τελικά, ο 36χρονος δολοφόνος κρίνεται ομόφωνα ένοχος για όλες τις κατηγορίες και σε δεύτερο βαθμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact