ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός για το γήπεδο στο Βοτανικό

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλιες μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ερασιτέχνη αναφορικά με την σύμβαση που θα διέπει τις δύο πλευρές, σχετικά με το νέο γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Βοτανικό.

Έρχεται σε εκτενές ρεπορτάζ του αθλητικού portal SDNA οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα πλάνο το οποίο προβλέπει έσοδα που δεν έχει ξαναδεί ο ερασιτέχνης.

Ειδικότερα για τη μάνα του λόχου προβλέπονται μέχρι και δυόμιση ή 3 εκατομμύρια € ετησίως να εισρέουν στα ταμεία από το deal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποσό θα είναι το υψηλότερο από το έσοδο που προβλέπεται για κάθε άλλο ερασιτεχνικό σύλλογο στη χώρα.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα μελλοντικά μπάτζετ, τη στελέχωση αλλά και την ανάπτυξη όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Ειδικότερα, η ΠΑΕ θα πληρώνει ως ενοίκιο στον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου το ποσό των 500 χιλ. ευρώ το χρόνο. Ενώ από κάθε εισιτήριο διαρκείας ο Ερασιτέχνης θα λαμβάνει το ποσό των 50 ευρώ.

Προβλέπεται, δε, η υποχρεωτική «κάρτα φιλάθλου», έναντι 10 ευρώ για κάθε εισιτήριο, εκτός φυσικά των διαρκείας! Και αυτή, θα είναι υποχρεωτική για κάθε φίλο του Παναθηναϊκού που θα πηγαίνει στο γήπεδο για την ποδοσφαιρική ομάδα. ΘΑ την αγοράζει άπαξ ετησίως και θα υπέχει το ρόλο συνδρομής στον Ερασιτέχνη.

Σε δύο μήνες η ΓΣ

Πέραν αυτών, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προβλέπεται να μην συμμετέχει στα λειτουργικά έξοδα συντήρησης των εγκαταστάσεων που θα του παραχωρηθούν δωρεάν. Πλέον, μετά την πλήρη συμφωνία και την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης, απομένει το τελευταίο βήμα για να μπει σε φάση υλοποίησης το πρότζεκτ.

Η επικύρωση των διμερών συμβάσεων (ΠΑΕ-Ερασιτέχνη) από τη Γ.Σ. του Παναθηναϊκού ΑΟ. Μία Γ.Σ. που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε τουλάχιστον δύο μήνες από σήμερα, λόγω και των απανωτών λοκντάουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Οι Τούρκοι βγάζουν 82 πλοία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Η Ελλάδα περιμένει διάλογο;

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε άσκηση με την…

Έρχεται «κόφτης» στα SMS εξόδου και μετακίνηση εμβολιασμένων από νομό σε νομό;

Αυτά τουλάχιστον προαναγγέλλουν οι «ειδικοί»! «Φωτιές» άναψε η…

Πρωτοφανείς εικόνες: Γέμισε στρατιώτες το Καπιτώλιο

Απίστευτες οι εικόνες που κάνουν το γύρο του…

«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την…

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς την Παρασκευή

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως όλα θα σταθμίζονται μέχρι…

Το διασκεδάζουν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει για τις συνθήκες και…

Οι επιστήμονες προβλέπουν τι θα γίνει με τον κορονοϊό σε 10 χρόνια

Σαν ένας ιός κοινού κρυολογήματος – που μάλιστα…
contact