ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την 25η Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε! Οι σημαντικότερες ευκαιρίες και ικανοποιήσεις σήμερα, θα έρθουν μέσα από δραστηριότητες ρουτίνας όπως και μέσα από συνηθισμένες δράσεις καθημερινότητας! Μην είσαι αναβλητικός, όσον αφορά υποχρεώσεις και αποφάσεις και γίνε αποφασιστικός, λύνοντας τες τώρα κιόλας, που μπορείς! Ενδεχομένως να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα ξεμπερδέψεις! Αν κάποιος σου ζητήσει την βοήθεια σου, να προσφερθείς και θα δεις, πως θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η θελκτική σου εμφάνιση θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου, ακόμα κι αν οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να το δεις αμέσως! Αν είσαι δεσμευμένος ανέκτησε άμεσα την αυτοπεποίθηση σου και την σιγουριά για την αξία σου, και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις, ιδίως όσον αφορά την συμπεριφορά του συντρόφου απέναντι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα σήμερα κι αυτό θα αναγνωρισθεί! Μην πάρεις αυθόρμητα μια οικονομική απόφαση τώρα, γι’αυτό καλύτερα άσ’ το για αύριο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από κάθε είδους απολαύσεις, κοινωνικότητα, διασκέδαση και λάμψη! Η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι έχει να κάνει με απασχολήσεις δημιουργικές, θέματα παιδιών, προβολή του εαυτού σου και ψυχαγωγικές δράσεις! Επίσης θα έχεις εύνοια, σε θέματα τέχνης, θεάματος και καλλιτεχνικού τομέα! Απόκτηση ισχυρής φήμης και μονοπωλείς το ενδιαφέρον των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός χωρίς λόγο! Είσαι θερμός και γοητευτικός και μπορείς να βάλεις το συναίσθημα σε προτεραιότητα, ώστε να πετύχεις πανεύκολα αυτό που θες από την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις στην τάση σου να είσαι άστατος ερωτικά και ίσως επιπόλαιος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η ισχυρή δημιουργικότητα σου, θα σου δώσει τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εύνοια που έχεις στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως υπερβολικό ρίσκο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε! Σήμερα είσαι εμφανώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα και εξελίξεις και εσύ θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις, να διορθώσεις ή και να επανενώσεις συγγενικούς δεσμούς, που καιρό ήθελες! Στρέφεσαι στην ψυχολογία σου, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά να τις ικανοποιήσεις! Ίσως προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σήμερα, αφού δεν θα έχεις διάθεση για εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Πολύ πιθανόν σήμερα να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του παρελθόντος και αν αποφύγεις λάθος κινήσεις, μπορεί να πετύχεις μέχρι και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υπερπροστατευτική και ίσως καταπιεστική συμπεριφορά, που αντί να κολακέψει τον σύντροφο, να τον ενοχλήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όλες οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αρκεί να μην είσαι εύθικτος και υπερευαίσθητος σε παρατηρήσεις! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να βοηθηθείς οικονομικά, από ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα! Καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες! Πολλές θα είναι οι εξελίξεις και οι αλλαγές κάθε είδους σήμερα, με θετικά για σένα αποτελέσματα, κυρίως λόγω της αυξημένης τύχης σου! Ενδεχομένως ορισμένοι, να σε χαρακτηρίσουν ευμετάβλητο και ασταθή, αλλά αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά, που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόζεσαι παντού! Φρόντισε να εκμεταλλεύεσαι οτιδήποτε καινούργιο έρθει τώρα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φιλικές σου συναναστροφές, είναι εκείνες που θα βοηθήσουν για τις θετικές ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα, ακόμα και μέσα από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, θες να μετατρέψεις την σχέση σου σε κάτι αλλιώτικο, ασυνήθιστο και διαγράφεις οτιδήποτε μονότονο! Στις ιδιωτικές σας στιγμές, σπάτε τα ταμπού σας και περνάτε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μετανιώνεις για κάποια παρορμητικά έξοδα, αλλά στον επαγγελματικό τομέα, απολαμβάνεις τις βελτιωμένες σου σχέσεις με τους συναδέλφους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, φίλε Σκορπιέ! Σήμερα, θα έχεις μάλλον την τάση να απομονώνεσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Τα βαθιά σου συναισθήματα και οι επιθυμίες σου, κυριαρχούν και η λογική παραμερίζεται! Πιθανόν τα επίπεδα της ενέργειας σου και της διάθεσης σου θα διακυμαίνονται, κατά την διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και διορατικές ικανότητες και έτσι μπορείς να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις στον έρωτα, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο απαγορευμένο, απωθημένο ή έχεις μία κρυφή ερωτική σχέση! Οι καταστάσεις, θολώνουν το τοπίο και δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε μυστικά και ψέματα στην σχέση σου, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοση σου είναι άψογη και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα υπάρξουν διακυμάνσεις, γεγονός που θα σε αγχώσει!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, αγαπητέ Τοξότη! Σήμερα, έχεις ισχυρή επιθυμία, αλλά και σίγουρα την ικανότητα να πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από κάθε είδους δραστηριότητες και αλλαγές! Λαμβάνεις ενεργά μέρος σε οτιδήποτε σε αφορά και καταφέρνεις να είσαι εσύ το κέντρο της προσοχής! Είσαι πολύ φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να επιτύχεις, σοφός, με αποτελεσματική δράση σε σχεδιασμούς και νέα ξεκινήματα! Η απόλυτη επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί η προσωπική σου γοητεία και λάμψη, να μαγεύει τον οποιοδήποτε, ωστόσο η τάση σου να λειτουργείς αποκλειστικά με την καρδιά, παραμερίζοντας την λογική, ίσως φέρει απομυθοποιήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ασχολείσαι με ένα παρελθοντικό πρόβλημα που έχει περάσει προ πολλού και δημιουργείς εντάσεις από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον οικονομικό τομέα, η τάση σου για ανεμελιά, φέρνει έξοδα, που μάλλον αργότερα, θα μετανιώσεις! Στα επαγγελματικά σου σήμερα, πετυχαίνεις αναγνώριση και φήμη!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact