ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την 25η Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, παρασκηνιακές ιστορίες, αλλά και κρυφές κοινωνικές δραστηριότητες. Σίγουρα όμως, επωφελείσαι μέσα από αποκαλύψεις κάποιων μυστικών και μέσα από την ανακάλυψη μίας αλήθειας που δεν είχε βγει στην επιφάνεια μέχρι τώρα! Μην δίνεις κάθε είδους δικαιώματα και προστάτεψε τον εαυτό σου, από κουτσομπολιά και σχόλια πίσω από την πλάτη σου, που θα σε αγχώσουν και θα σε πληγώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός έρωτας, ίσως πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου σήμερα και θα αλλάξει όλα σου τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, πες όχι στον ρομαντισμό και τις τρυφερές στιγμές, χωρίς να παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ερωτικές ουτοπίες, που ενδεχομένως να φέρουν απογοήτευση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην σε επηρεάζει κάποια φαινομενική εχθρότητα από το συναδελφικό περιβάλλον, αφού θα είναι παροδική! Οικονομικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και διλήμματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα, θα διασκεδάσεις και θα νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη! Θα έρθουν κέρδη ή οφέλη μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, αλλά και μέσα από την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι φίλοι! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, δημοφιλής, περιζήτητος και πολύ συζητήσιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, ραντεβού και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αναζωπύρωση και βελτίωση της σχέσης σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου και το πείσμα σου, να φαίνεσαι συνεχώς ανεξάρτητος και αυτόνομος, γεγονός που πληγώνει και αποξενώνει τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θέλει ωριμότητα στα οικονομικά σου, αφού η αστάθεια και τα περιττά έξοδα, θα φέρουν απώλειες. Επαγγελματικά πετυχαίνεις στόχους και καλές συναδελφικές σχέσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά, φίλε Ιχθύ! Σήμερα, θα έχεις την ικανότητα να ακολουθήσεις με τον σωστό τρόπο την δημόσια ζωή και να αποκτήσεις φήμη, κοινωνική καταξίωση και ουσιαστική αναγνώριση! Βελτιώνεις την εικόνα σου και είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να την διατηρήσεις σε αξιόλογα και αξιοθαύμαστα επίπεδα! Δραστηριοποιείσαι για να πετύχεις φιλοδοξίες και όντως, πολλές από αυτές, γίνονται πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία νέα ερωτική ουσιαστική σχέση, με τις σωστές βάσεις και υποσχέσεις για κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου είναι καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου και για τις προσωπικές επιλογές σου! Η σχέση σας ή ο γάμος σας, θα σε βοηθήσει επίσης, για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αρπάζεις ευκαιρίες και κατακτάς την επιτυχία! Οικονομικά, κάνεις σωστή διαχείριση και πιθανόν να έχεις και μία αύξηση, αν σε βοηθά και το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

zarpanews.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact