ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για την 25η Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα θα σε απασχολήσουν μετακινήσεις, ή ακόμα και με ταξίδια, από τα οποία θα επωφεληθείς ιδιαίτερα. Έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα για να διεκδικήσεις στόχους κάθε είδους και να πετύχεις πολλούς από αυτούς! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία, εξωτερικό και έρευνα! Έχεις ισχυρή πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις να το δείξεις με κάθε τρόπο αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη και αισιόδοξη διάθεσή σου, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία έξοδο ή ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα σας δώσει χαρά και θα σας ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την περισσότερη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα στον έρωτα, από τον καθένα! Απολαμβάνεις συγκυρίες θετικές, μέσα από γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ανέλπιστες συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά μην δεσμεύεσαι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα, από όσο όντως μπορείς, γιατί θα εκτεθείς! Οικονομικά, πολλά τα έξοδα σήμερα, κυρίως για ψυχαγωγία!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, Χρόνια Πολλά και καλή εβδομάδα! Σήμερα είσαι αρκετά απόμακρος επικοινωνιακά, κάπως κλειστός και ενίοτε μυστικοπαθής! Πιθανόν οι γύρω σου, να μην το δέχονται ευχάριστα αυτό, ωστόσο εσένα θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους παροντικούς σου στόχους και σκοπούς! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα φέρει στα μέτρα σου, ανθρώπους και καταστάσεις! Προσπάθησε με διακριτικότητα, να ανακαλύψεις σήμερα κάποιο μυστικό, που σε αφορά, αφού ευνοείσαι από τυχόν αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας σίγουρα θα σε απασχολήσει σήμερα! Με την δύναμη της γοητείας σου, αλλά και με τον ερωτισμό που αποπνέεις, σαγηνεύεις και κατακτάς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματισμό, έντονη διάθεση για σεξ, πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία έρχονται πολλά κέρδη μέσα από μία συμφωνία, αλλά και επιπλέον χρήματα θα έχεις, μέσα από κληρονομιά ή δανεικά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους άλλους και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου. Πετυχαίνεις την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες και ίσως σε απασχολήσει τώρα μία νομική υπόθεση, για την οποία πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα, πριν κάνεις κινήσεις και πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή σου ανάγκη, για ουσιαστική και σταθερή αγάπη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον συντροφικό τομέα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, με επιτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία πιο ρομαντική σχέση για σένα και τον σύντροφο, βελτιώνοντας τον δεσμό σας ή ακόμα και προχωρώντας σε ένα είδος επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επικεντρώνεσαι στις συναδελφικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά! Έχεις σίγουρα πιο ισχυρό το αίσθημα της οικονομίας σήμερα, γεγονός που φέρνει επιτυχία!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact