ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Λέων

Νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ή να ξεπεράσεις λίγο τα όριά σου. Ωστόσο οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς η μέρα προχωρά. Είναι καιρός να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και να απολαύσεις τα οφέλη. Με τη διέλευση Κρόνου – Χείρωνα μπορεί να αναγνωρίσεις ότι μεγαλώνεις μέσα από μεγαλύτερη υπευθυνότητα ή ωριμότητα στις σχέσεις σου ακόμα κι όταν εργάζεσαι για τα πιο δύσκολα προβλήματα. Η βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου επιλογές.

Παρθένος

Ξεκινάς τη μέρα προτιμώντας να κρατάς τα πράγματα ήσυχα. Η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα στο δικό σου ζώδιο δίνοντας έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και της ανάγκες της. Απολαμβάνεις μια αίσθηση ανανέωσης και η ζωή σου μοιάζει πιο πολύχρωμη. Με μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα να πραγματοποιείται σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου και να βελτιώσεις την υγεία σου, να αντιμετωπίσεις τις εξαρτήσεις σου ή τις ανθυγιεινές προσκολλήσεις σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Ζυγός

Αν και αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που θα προτιμούσες να κρατήσεις τα πράγματα ομαλά και ευχάριστα, αργότερα η Σελήνη μετακινείται δείχνοντάς σου την ανάγκη για προβληματισμό και λίγη ανωνυμία. Ευτυχώς με μια μακροπρόθεσμη επιρροή Κρόνου – Χείρωνα είναι μια στιγμή για αυθεντικότητα στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα παιδιά και τη δημιουργική σου αναψυχή. Είσαι πιο ρεαλιστική και ταπεινή σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός

Αν και θα πρέπει να προσέχεις τις υπερβολές ή να αναλάβεις πολλά καθήκοντα είναι μια καλή στιγμή για υγιή αισιοδοξία κυρίως όσο περνούν οι ώρες της ημέρας. Μπορεί να νιώθεις λίγο διχασμένη μεταξύ προσωπικών αναγκών και ευθυνών. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα, η ανάγκη σου για συναισθηματική ανανέωση αυξάνεται. Επίσης μια διέλευση του Κρόνου με τον Χείρωνα δημιουργεί μια εξαιρετική στιγμή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν στο παρελθόν.

Τοξότης

Απόφυγε το να αναλάβεις πολλά καθήκοντα σήμερα ή τη λήψη πολλών πληροφοριών. Η απελευθέρωση της έντασης είναι προτιμότερη και σε αυτό βοηθά και η διέλευση Κρόνου – Χείρωνα που συμβαίνει σήμερα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις ότι οι πιο βελτιωμένες επικοινωνίες μπορούν να ωφελήσουν στις δημιουργικές σου αναζητήσεις και τις ρομαντικές προοπτικές σου. Επίσης μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου που θα σου φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σχέδια σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact