ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Κριός

Έχεις τη διάθεση να χαρείς περισσότερο σήμερα και μπορεί να επωφεληθείς από κάποια απαλλαγή από την πίεση ή την ένταση. Αν και μπορεί να θελήσεις να τα προσπαθήσεις όλα μόνη σου υπάρχει μια κλήση για κοινή χρήση ή συνεργασία που μπορεί να διακόψει τις προσπάθειές σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική. Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις ή ειδήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να απαλλαγείς από την πίεση και την ένταση και να απολαύσεις παραγωγικά τη μέρα σου. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας, της ψυχαγωγίας και της αυτοέκφρασης. Με τη σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα οι προηγούμενες κινήσεις σου στα εργασιακά ανακαλύπτεις πως έχουν ωφελήσει τους στόχους καριέρας σου. Δουλεύεις πολύ με τον εαυτό σου και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Είναι καλύτερο να στοχεύσεις σε ένα ευχάριστο επίπεδο απασχόλησης σήμερα με την αντίθεση Σελήνης – Δία. Ενώ ο ενθουσιασμός είναι υψηλός δεν είναι εύκολο να εστιάσεις ή να συγκεντρωθείς όμως καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από την πίεση και το άγχος. Επίσης σήμερα μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να ασχοληθείς με προβληματικές περιοχές που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις και να εκφραστείς αυθεντικά. Η συναισθηματική σου ζωή ανακτά σταδιακά τις ισορροπίες της.

Καρκίνος

Αναζητάς συναισθηματικά κεντρικές δραστηριότητες αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να απομακρυνθείς από όλα τα άλλα σου ενδιαφέροντα ή τις υποχρεώσεις, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου απέναντι από τον Δία. Σήμερα και τις επόμενες δυο μέρες μπορείς να συλλέξεις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα σχέδιά σου. Η σημερινή διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να νιώσεις πιο δυνατή μέσω της αίσθησης της ευθύνης, της καριέρας ή της κατεύθυνσης. Επωφελήσου από τη μέρα και ενίσχυσε τη συναισθηματική σου ζωή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact