ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Αιγόκερος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία σήμερα μπορεί να υποδηλώνει μια τάση για υπερβολές ή υπερβολικές δαπάνες. Ωστόσο μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα σε βοηθά να διατηρήσεις αυτήν την τάση υπό έλεγχο. Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να δοκιμάσει τα συναισθήματα ή τα όριά σου και ένα άλλο μέρος να απλοποιήσει. Έτσι όσο πιο γρήγορα βρεις τις λύσεις τόσο το καλύτερο. Ο χειρισμός οικονομικών θεμάτων και ασφάλειας φαίνεται πιο σημαντικός για τη γενική αίσθηση ελευθερίας και αισιοδοξίας ή εμπιστοσύνης.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια μικρή ένταση ανάμεσα στην επιθυμία σου για συντροφικότητα και την επιθυμία σου για περισσότερη ελευθερία ή ανεξαρτησία. Μπορεί να αποφασίσεις ότι το να δώσεις περισσότερη προσοχή στα σχέδια ή τις ανάγκες ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σου θα σε ανταμείψει αργότερα. Έχεις μάθει πραγματικά πολύτιμα πράγματα το τελευταίο διάστημα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα εμπεδώσεις και να τα εφαρμόσεις. Η μέρα είναι ικανοποιητική σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα.

Ιχθείς

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου προβληματικές περιοχές και μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Μια διέλευση Κρόνου – Χείρωνα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική στις προσπάθειές σου να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι πιθανό να αναπτύξεις μια ιδέα για την απόκτηση χρημάτων, να ενισχύσεις την αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Η συναισθηματική σου ζωή αναζωογονείται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact