ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Δευτέρα 11 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, που τρέχουν και σε αγχώνουν! Τακτοποίησε λοιπόν υποχρεώσεις και κλείσε εκκρεμότητες, ώστε επιτέλους να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την ημέρα, αποβάλλοντας το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια των τελευταίων ημερών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεται με διάφορους τρόπους την καθημερινότητα σας, με το άλλο σου μισό και ηρεμείτε! Αν είσαι ελεύθερος, η βελτιωμένη σου εμφάνιση, φέρνει μία κατάκτηση και φλερτ μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι αποδοτικός και εργατικός και έτσι πετυχαίνεις αυτό που θες! Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για αναδιοργάνωση και σωστή διαχείριση!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη διασκεδάσεις και απολαύσεις! Η συμβουλή του σύμπαντος λοιπόν, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για ψυχαγωγική δραστηριότητα και κοινωνική συναναστροφή! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και δημιουργικές ασχολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον σου ήμισυ, σου κάνει εκπλήξεις και σε κακομαθαίνει με κάθε τρόπο και εσύ απλά το απολαμβάνεις! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για την απόλυτη ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες με ευκολία! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε τυχερά παιχνίδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα και τα θέματα του σπιτιού, σε πιέζουν και σε αγχώνουν αρκετά! Ωστόσο η ημέρα θα φέρει λύσεις απρόσμενες και τελικά ανταπεξέρχεσαι στα προβλήματα! Επιπλέον, οι συγγενικές σου σχέσεις βελτιώνονται και αισθάνεσαι και πάλι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς! Ιδανική ημέρα επίσης, για επίλυση παλαιών προβλημάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από τα παλιά, επιστρέφει στην ζωή σου, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο άλλο σου μισό, με το παραμικρό! Η κυκλοθυμία σου θα φέρει προβλήματα και αρνητικές συνέπειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις άγχος, όμως οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέρα! Ορισμένα έξοδα που προκύπτουν για το σπίτι, θα σε αγχώσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact