ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Δευτέρα 11 Ιουλίου

Η Δευτέρα ξεκινά με την Σελήνη από τον Τοξότη και την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα, απολαμβάνοντας καλοκαιρινές περιπέτειες και ακολουθώντας περισσότερο την τόλμη.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα τυχερή, αφού θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πετύχεις στόχους και όνειρα, πιο εύκολα! Αλλάζει η διάθεση σου και σίγουρα βελτιώνεται! Έχεις χαρά, ενέργεια, κέφι, αισιοδοξία και κυρίως εύνοια, σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και γενικά μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία έξοδο ψυχαγωγίας με το άλλο σου μισό και θα περάσετε τέλεια μαζί και με τον τρόπο αυτό, θα ανανεώσετε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει την σημερινή ημέρα, ένα μήνυμα από το άτομο που ενδιαφέρεσαι, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και αφήνεις εκκρεμότητες! Οικονομικά, βρίσκεις τις λύσεις που ήθελες, αφού έχεις απίστευτη τύχη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ημέρα που θα σου δείξει τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά στον περίγυρο σου! Μία ή περισσότερες αποκαλύψεις, ενδεχομένως ενός μυστικού που σε αφορά, σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου! Γενικά, πετυχαίνεις πολλά με την ισχυρή πειθώ σου και την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος και απολαμβάνεις καυτές στιγμές και σεξουαλικότητα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την σεξουαλικότητα σου και την γοητεία σου, για να κατακτήσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, απέφυγε κουτσομπολιά οπωσδήποτε! Μία οικονομική λύση την σημερινή ημέρα, σε βγάζει από το αδιέξοδο και από το άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις λοιπόν και τις βελτιώνεις ή και τις εξομαλύνεις! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και αργούς ρυθμούς, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις, πολλά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σταθερότητα, βεβαιότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ευκαιρία για μία νέα σχέση, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, παρασύρεσαι σε ανούσιους καυγάδες με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις μικρές υλικές απώλειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact