ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για Δευτέρα 11 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έρθει ένα ευχάριστο νέο, που θα σου δώσει σπουδαίες λύσεις που εδώ και καιρό περιμένεις! Κοινωνικές επαφές, επαφές με γείτονες, συζητήσεις με γνωστούς και σχέσεις με αδέρφια βελτιώνονται στο έπακρο! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, ευχάριστος, έξυπνος, ευγενικός και ομιλητικός! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρει ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου κύκλο, μπορείς να αναμένεις μία νέα γοητευτική γνωριμία που θα σου αλλάξει τα δεδομένα και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συνομιλίες με το έτερον ήμισυ, λύνεται ένα σημαντικό θέμα, που σας απασχολούσε καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην καριέρα και επιπλέον ευνοείται και οι συνεργασίες σου! Οικονομικά, προσπάθησε να μην παρακάνεις στα έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μην προσπαθείς με νύχια και με δόντια να επιβάλλεις την γνώμη σου στους γύρω σου, διότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και κόντρες αναίτια! Φρόντισε λοιπόν να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και υποχωρητικός και θα διαπιστώσεις, πως οι συνέπειες θα είναι σίγουρα υπέρ σου και θα βάλεις γερές βάσεις στα κεκτημένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα, καλύτερα να αποφύγεις τσακωμούς, καυγάδες και ξεσπάσματα, που σίγουρα θα βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, χωρίς λογική, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις πως δεν έχεις διάθεση να εργασθείς την σημερινή ημέρα και στο τέλος θα αγχωθείς! Οικονομικά, θα έχεις απρόσμενη αύξηση εσόδων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για προβολή του εαυτού σου, βελτίωση της φήμης σου, εξόδους διασκέδασης, κοινωνικές επαφές και νέες ωφέλιμες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Ίσως, η τάση σου για υπερβολές και ανούσια ξεσπάσματα, να φέρει παρεξηγήσεις και αντιπάθειες, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και όλα θα ξεπεραστούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μπόλικο πάθος, αλλά και ρομαντισμό με το ταίρι σου! Απέφυγε λοιπόν, ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο φλερτ, επιτυχίες, εξομολογήσεις, φλερτ και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα, για να μην έχεις απώλειες σημαντικές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact