ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα αν προσέξεις την τάση σου, για υπερβολή και έπαρση, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα όμορφη, γεμάτη εμπειρίες, διασκέδαση, κοινωνικότητα και καλοπέραση! Καταφέρνεις και έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, όμως αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα, παρεξηγείσαι και ίσως δραματοποιείς καταστάσεις και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο που δεν πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα, ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως όλοι σε θέλουν, αφού σε φλερτάρουν ασταμάτητα και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε το λοιπόν και ανέκτησε την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και θα έρθουν αρκετές απώλειες! Κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, διορθώνονται, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Θα πρέπει όμως να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου! Βάλε προτεραιότητα σου λοιπόν, την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων και θα δεις πως έτσι θα βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου και για καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και τρυφερός σήμερα και ο σύντροφος δυσανασχετεί! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το θέμα έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το άψογο! Ωστόσο, πιθανόν να υπάρξει φλερτ, μέσα στο χώρο εργασίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το γρήγορο και πρακτικό μυαλό σου, θα φέρει σίγουρα επαγγελματική επιτυχία! Πιθανόν σήμερα να υπάρχουν έξοδα για τους δικούς σου ανθρώπους, αφού νιώθεις υπεύθυνος για εκείνους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες, για στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς, όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιμετωπίσεις κάποιες ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες και άγχος. Όπως και να έχει απολαμβάνεις επαφές και γνωριμίες και γενικά, πετυχημένη κοινωνική ζωή! Σε χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις και το απολαμβάνεις! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα καταφέρει να σε γοητεύσει κάθε τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, πάθος, ρομαντισμό, έρωτα και καλοπέραση! Η σχέση σου με τον σύντροφο σου, ενδυναμώνεται και ανανεώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά θα είναι τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν περιορίσεις την τάση σου για αναποφασιστικότητα και καθυστερήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact