ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς και σ’αγαπούν! Παρόλο που κάποιες στιγμές θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σου σχέσεις με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό, που να έχει επιτέλους ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον μεγάλο και σταθερό έρωτα που επιθυμείς λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, εμπλουτίζεται από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και κάποιες συναισθηματικές υπερβολές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ανταμείβεσαι για την προσήλωση και αφοσίωση σου στις υποχρεώσεις σου! Επίσης, κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα, χωρίς στεναχώριες και έγνοιες! Κυνήγησε υψηλούς στόχους και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, θα είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα και επιθυμία! Καταφέρνεις και αλλάζεις εύκολα ότι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι, μετά από κάποιες συγκυρίες, ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας σήμερα αποδεικνύεται για σένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι! Μπορείς να αναμένεις ζωντάνια, χαρά και δημιουργικότητα! Απόλαυσε το! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάλαφρη διάθεση σου και η ακαταμάχητη δυναμικότητα σου, θα γοητεύσει το ταίρι σου και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα με ευκολία, κυρίως λόγω της ικανότητας σου για καλή συνεργασία! Οικονομικά, θα έρθουν λύσεις σε πολλά προβλήματα, που υπάρχουν εδώ και καιρό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι υπερβολικές και δογματικές, χωρίς λόγο, ώστε να καταφέρεις μέσα από επαφές και συναναστροφές, να αναγνωρισθούν η τιμιότητα, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Δείξε την σταθερή και σοβαρή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή, αλλά φρόντισε να αποφύγεις ξεροκεφαλιά και πείσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές σου υποθέσεις θα έχουν αργές, αλλά σίγουρα θετικές εξελίξεις, ιδίως αν ήδη ποθείς ένα άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου αναγνωρίζει σήμερα το γεγονός, πως τον αγαπάς πραγματικά και δίνεσαι ολοκληρωτικά σε αυτόν! Τον γοητεύεις, αφού κάνεις πλέον πράξεις και δεν λες ανούσια μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η άψογη αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά έσοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα μην φοβηθείς να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου, με αυτοπεποίθηση και τόλμη! Ωστόσο, απέφυγε υπερβολική έπαρση και ρίσκο! Μην διστάζεις να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή σου, απλά φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις και μπερδέματα, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα, πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αδύνατο, ειδικά αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Προσπάθησε λοιπόν, να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το πετύχεις πιο εύκολα από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα και φυσικά πετυχαίνεις εύκολα φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά κάνεις λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης, επιπολαιότητας και ρίσκου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact