ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους, για εσένα και κυρίως την ώριμη στάση σου κοινωνικά! Μπορεί κάποιες στιγμές να δείχνεις λίγο περισσότερο απρόσιτος στον περίγυρο σου, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, πράγμα που το πετυχαίνεις εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις επιτέλους, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου και πολλές από τις μεγάλες σου επιδιώξεις για την σχέση σου, γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε τις επιπόλαιες ερωτικές επαφές και χαλαρές νέες γνωριμίες! Πες ναι λοιπόν μόνο αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη! Οικονομικά έχεις αρκετό άγχος, αφού έρχονται συσσωρευμένες υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι ήδη χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, όμως οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια κουτσομπολιά και λεκτικές κόντρες χωρίς λόγο! Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή ακόμα και για την οργάνωση ενός ταξιδιού και εκδρομής! Οι γύρω σου σε θαυμάζουν, διότι είσαι εξωστρεφής και έτοιμος για στιγμές γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία, αφού μπορεί να οδηγηθεί στο άμεσο μέλλον, σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την επίμονη ιδέα πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί να σου επιβληθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις αρκετές δυσκολίες στην εργασία και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε ό,τι κι αν έρθει! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα, ιδίως στα έξοδα σου!

ΔΙΔΙΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου! Για το λόγο αυτό, δεν είναι κακό να είσαι λίγο πιο καχύποπτος την σημερινή ημέρα, φροντίζοντας να έχεις δίπλα σου μόνο ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν! Άλλωστε θα σε βοηθήσει σε αυτό και μία αποκάλυψη, που ρίχνει φως στις συναναστροφές σου και στον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του! Γενικά, η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα έντονη και καυτή! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς το ανούσιο φλερτ και επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και απρόσμενες λύσεις σε εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, καταφέρνεις και πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο, λόγω της διορατικότητας σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact