ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη σε μια υπόθεση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να έχεις την διάθεση να διερευνήσεις όλες τις εκδοχές ακόμη και τις πιο «απίθανες». Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς!

Ερωτικά
Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το περισσότερο σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Προσπάθησε ωστόσο να επικεντρωθείς στα δικά σου, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αποπροσανατολίσει με αιτήματα ή προτεραιότητες άλλων.

Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις –και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά μην περιμένεις και την ανάλογη συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την… άλλη πλευρά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα. Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Σε περίπτωση όμως που ταξιδέψεις ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο έλκεις το πρόβλημα, κατ’ επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «προπονηθείς» επιλύοντας θέματα σε μια… άλλη σχέση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι ίσως βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι από την στιγμή που στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται ο Άρης, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά». Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να επανεξετάσεις μια υπόθεση του παρελθόντος στην οποία εμπλέκεται κι ένας «δικός σου» άνθρωπος.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε «ψήνει» να αφεθείς σε μια περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη αγκαλιά, ίσως μάλιστα να την… βρεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου. Μπορεί όμως απλά να λάβεις ένα μήνυμα από μια παλιά σου σχέση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact