ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να μην αναλάβεις κάποιο μεγάλο ρίσκο.

Ερωτικά
Δύσκολοι καιροί για… δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε θέλει πιο… υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και στοχεύουν στο να μειωθεί το κύρος σου σε μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση. Σε αυτό μπορεί να συνδράμει ο Ερμής, που δείχνει πρόθυμος να σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός προσώπου με το οποίο είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βάζει σε «πειρασμό», ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνέδεε κάτι στο παρελθόν. Κι επειδή… δεν μπορείς να είσαι σε δύο «μέρη» ταυτόχρονα, φρόντισε να μοιράσεις σωστά τον χρόνο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε βοηθούν να «ταξιδέψεις» μακριά από τις όποιες σκοτούρες του σήμερα, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι «φανταστικός», μπορεί και… όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να λάβεις συγκεκριμένα μέτρα ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν αδιαφορήσεις, απλά θα κληθείς να… πληρώσεις!

Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει σε όσα γίνονται ή… υποψιάζεσαι ότι γίνονται στο παρασκήνιο. Ίσως μάλιστα εμπλακείς σε μια υπόθεση που αφορά άμεσα κάποιον φίλο ή φίλη σου, κράτα όμως τις αποστάσεις σου, μήπως τελικά πληρώσεις εσύ το «μάρμαρο»!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact