ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Επαφές και συναντήσεις με παλιούς φίλους ή φίλες μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, πολύ περισσότερο που μέσα στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας μπορεί να προκύψει και μια «απειλή» για την καριέρα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η απόφαση σου να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να συνδυαστεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε μάλλον η σχέση σου χρειάζεται μια… μικρή ανανέωση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά… ανάλυσε το!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η διαχείριση των οικονομικών σου φαίνεται να είναι ένα… δύσκολο πρόβλημα, τουλάχιστον για σήμερα. Έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις υποθέσεις σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από την αναβίωση μιας δραστηριότητας που τελικά δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας… επιμένει ότι σε αυτήν την φάση οφείλεις να επικεντρωθείς περισσότερο στις προοπτικές αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης ή στην μετεξέλιξη μιας φιλικής ή «κοινωνικής» σχέσης σε ερωτική παρά σε κάτι εντελώς νέο.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact