ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και εύκολα να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε κάνει απρόσεκτο στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, επιτυχημένο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα, για σένα που είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την ενδυνάμωση ενός γάμου! Η ρουτίνα δεν υπάρχει πια και η ψυχαγωγία, συνοδεύει την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθουν κάποια νέα, ουσιαστικά και ωφέλιμα ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον ορθό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου, σε κάθε τομέα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένες. Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, διότι αποκαλύπτει τα μυστικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος, παρασκηνιακός ή ακόμα και… απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα! Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να ξαναγίνεις έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε λόγια που ακούς και σε μεγάλες υποσχέσεις! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα, τις μετέπειτα κινήσεις σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι αρκετές και απόλυτα ευνοϊκές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις φιλικές, επαγγελματικές ή τις οικογενειακές! Έχεις πια την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε παρασύρει σε ψέματα, αλλά και ουτοπική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μόλις έφτασε η ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις ουσιαστικά την συντροφική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, όπως ακριβώς σου ταιριάζει! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εκ βάθους εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποιες επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Πάρε τώρα οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ώστε να πετύχεις άμεση αύξηση εσόδων!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact