ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα πραγματοποιείτε η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού ανανεώνεσαι και αναδεικνύεις την βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε παρασύρει σε άγχος και βιασύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια επιζήμια λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή τελευταία, τώρα βρίσκουν την λύση που χρειάζεσαι και διορθώνονται μια για πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στην σχέση σου, θα ανταμειφτούν πλήρως τώρα! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους ή ανώτερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος, ακόμα και οι αρνητικές, σε παροτρύνουν να προσπαθήσεις πιο πολύ στον τομέα της καριέρας και φυσικά να έχεις το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ιδέα-λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί τελευταία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, θα σου προσφέρει την εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή του, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα διαπιστώσεις πως οι μέχρι τώρα προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται με επιτυχία! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε κάνει υπερβολικά ενθουσιώδη, αλλά και εγωκεντρικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η απόλυτη εύνοια έρχεται σήμερα στην αισθηματική ζωή! Η ημέρα, χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αυτή είναι η περίοδος, όπου θα μπουν γερές βάσεις σε σχέσεις, που τις χρειάζονται για την μελλοντική τους εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα! Κάτι μεγάλο έρχεται σήμερα στον έρωτα, γι’αυτό μην χάσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάρε τώρα πρωτοβουλία και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν μεταβολές ή εξελίξεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, την σημερινή ημέρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που ξυπνάει αναμνήσεις και δε γεμίζει νοσταλγία για το παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ και μάλιστα σε αφθονία! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν πάλι είσαι παντρεμένος ή συζείς, απολαμβάνεις ουσιαστικά ευτυχισμένες στιγμές, μέσα στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια, αλλά καταφέρνεις να τα λύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Άρη, θα λάβεις σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση των περασμένων μηνών! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε παρασύρει σε βιαστικά και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις, όπως και σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας, θα σου ανοίξει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα «θέλω» σου και στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τα ζητήματα καρδιάς! Ο έρωτας σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σε καλύπτει απόλυτα και ουσιαστικά, τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνιμα χαμόγελα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σήμερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Άρη, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με αγώνα και σκληρή προσπάθεια και τώρα το σύμπαν σε ανταμείβει! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που σε κάνει λίγο πιο απαιτητικό, απ’ ό,τι συνήθως στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Ναι, αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία και μάλιστα με ανέλπιστες οικονομικές αποδοχές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact